Create ultimate conditions

Zonweringen

Screen-in-wand-terrasoverkapping
Screen-wand-terrasoverkapping
Screens met allure

Sunlight, shelter and shade

Elegante screens integreren zon- en warmteregulering, stijl en sfeerbeleving. Geniet op zonovergoten dagen van een comfortabel en schaduwrijk binnenklimaat. Met gefilterde lichtinval en optimale privacy. Sfeervolle werk- en leefruimtes, met een aangename temperatuur, sluiten optimaal aan bij uw activiteiten. Verkoelend bij inspanning. Rustgevend bij ontspanning.

screen-in-wand-overkapping
Screen-sluit-terrasoverkapping-af
Exclusieve-tuinkamer

Stylish insulation,
sustainable solution

Stijlvol de zon weren

Additional shade and shelter

Screens in de wanden van de terrasoverkapping bieden extra schaduw. Zeker bij de laagstaande zon. Zorg voor een aangenamere en koelere buitenruimte.

Exclusive screens. Cool elevation

Esthetische verrijking van het exterieur. Uitnodigend comfort voor het interieur.

Screen-zorgt-ook-voor-isolatie
Screen-horeca-ramen-restaurant
ritsscreens-voor-ramen-restaurant-De-Beren
Oplossing voor de horeca en openbare gebouwen

A refined touch

Zoekt u een stijlvolle oplossing van hoge kwaliteit om de zon en warmte te weren uit uw horecazaak? Uw hotelkamers voorzien van screens voor verkoeling in de zomermaanden en extra privacy in een stedelijke omgeving? Wilt u uw gasten meer privacy bieden op het terras en uw terrasoverkapping voorzien van screens?  Een vleugje stijl toevoegen aan uw buitenruimte? Zonweringen van CORNELS bieden de ultieme oplossing.

Onze zonwering passen we regelmatig toe in kleine en grote projecten. Ook bij kantoren, winkelcentra en sportverenigingen.

Screens-CORNELS-voor-ramen-restaurant
Binnenklimaat reguleren met screens

Save energy in style

Moderne zonweringen van CORNELS  zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Onze rits-screens helpen bij het reguleren van de temperatuur in uw ruimte, waardoor de behoefte aan gebruik van airconditioning wordt verminderd. Dit resulteert in lagere energiekosten en  draagt bij milieuvriendelijkere levensstijl.

Multifunctionele zonweringen

Zonweringsproducten gebruiken we om de zon te weren, zoals de naam ook zegt. In zomer houden we onze woningen en werkruimtes graag koel. In de winter verlangen we juist warmte in onze leefomgeving en zoeken we daarbij steeds meer naar oplossingen die duurzaam zijn.

Met screens voor uw beglazing zorgt u ervoor dat de warmte binnen niet via de ramen verloren gaat. Bovendien bieden onze screens privacy: u kijkt wel naar buiten, maar het zicht naar binnen is beperkt.