CORNELS-lamellen-terrasoverkapping-tuinkamer

Personal preferences

Overkappingen

aluminium_terrasoverkapping
kantelbaar_lamellen_dak
Comfort, kalmte en klasse

Best of both worlds

Verleng de seizoenen en geniet onbeperkt van het buitenleven. Rust en ruimte. Schaduw en licht. Open en gesloten. We brengen het beste van beide werelden voor u samen. Vergroot uw outdoor leefruimte met esthetische en innovatieve oplossingen voor exclusieve buitenruimtes. Uw wensen zijn maatgevend. De mogelijkheden inspirerend. De toegevoegde waarde doorslaggevend.

Inside out. Outside in

Luxury living in alle seizoenen. Laat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Ultimate solutions, perfect shade

inschuifbaar_kantelbaar_lamellendak
Royale terrasoverkapping CORNELS inschuifbare lamellen
Hoogwaardige terrasoverkappingen

The sky is the limit

Onze high-end terrasoverkappingen met vouwdak (doek) en met geïsoleerde lamellendaken zijn van hoogwaardige kwaliteit en volledig naar wens samen te stellen. Voor een comfortabel buitenleven is een overkapping een waardevolle aanwinst voor elke woning, horeca-onderneming en openbare ruimte.

Luxe terrasoverkapping voor huis & tuin

Door de tuin in te richten als extra leefruimte of de woonkamer uit te breiden met een tuinkamer, geniet u het hele jaar comfortabel van het buitenleven. Zo vergroot u uw woonplezier.

Waardevolle overkapping voor horeca

Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt: met een overkapping is het altijd genieten op uw terras! Voor elke ambiance bieden wij een passende oplossing om op een stijlvolle manier het beste uit uw terras te halen. Bovendien vergroot u met een overkapping de capaciteit van uw horecazaak. Meer ruimte, is meer omzet; zeker wanneer uw gasten zo comfortabel zitten te genieten en langer blijven.

Unieke overkapping voor de openbare ruimte

Het overkappen van openbare ruimtes biedt vele voordelen aan de bezoekers. Schaduw als het warm is, droog als het regent en genieten van het buitenleven in comfortabele omstandigheden; én dat in alle seizoenen! Dat maakt een overkapping ook een aantrekkelijk product voor sportverenigingen, winkelcentra, markten en dorpspleinen.

LET'S CONNECT

And make wonderful memories