grootste-horeca-overkapping
Welkom bij CORNELS

Dé partner voor het realiseren van high-end buitenruimtes

Initieert, ontwikkelt en realiseert u grote bouwprojecten als winkelcentra, sportcentra, boulevards, horecapleinen, andere publieke gebouwen, luxe appartementen of een villawijk? Voor elk groot project is het label CORNELS de perfecte partner om de buitenruimte van uw project naar een hoger niveau te tillen. Met onze high-end maatwerkproducten bieden we onmetelijk veel mogelijkheden.

Luxe buitenruimtes als complete vierseizoensterrasoverkappingen voor horecapleinen, strandboulevards en paviljoens, maar ook complete tuinkamers en aluminium overkappingen met lamellendak waarvan de lamellen zowel kantelen als openschuiven als luxe aanvulling op de villa’s die u ontwikkelt. Zo verbindt u buiten met binnen en verheft u het buitenleven naar het hoogste niveau.

inschuifbare-lamellen-terrasoverkapping-CORNELS-horecaproject
Embrace every season

Creëer uw projecten met de innovatieve oplossingen van CORNELS

In de wereld van projectontwikkeling is het essentieel dat elk detail van uw project, groot of klein, wordt geperfectioneerd om de totale visie te realiseren. Onze producten brengen buitenbeleving naar een hoger niveau. Eén geïntegreerd systeem kan in real-time reageren op veranderende weersomstandigheden, waardoor het de ideale keuze is voor toekomstgerichte projectontwikkelaars.

Inschuifbare terrasoverkapping met vouwdak

Ons op maat gemaakte inschuifbare terrasoverkapping met vouwdak van hoogwaardig doek vertegenwoordigt de top van architectonische finesse. Dit waterdichte schuifdaksysteem met een aluminium frame, kan naadloos worden geïntegreerd in elk projectdesign. Zo biedt u de bewoners of bezoekers beschutting tegen weersinvloeden met een simpele druk op de knop. En dat maakt u project nog aantrekkelijker. Voor horeca-ondernemers betekent een jaarrond terras meer omzet en dat zij nog meer interesse zullen hebben in het project dat u ontwikkelt.

Terrasoverkapping met lamellendak

Met ons lamellendak kunt u spelen met licht en ventilatie. Onze uniek ontworpen lamellen, die zowel inschuifbaar als kantelbaar zijn, bieden een luxe buitengevoel. Gecombineerd met onze wandafsluitingen wordt elk terras een plek die het hele jaar door bruikbaar is. Zo verlengt u de seizoenen en geniet men onbeperkt van het buitenleven. Moderne, innovatieve oplossingen voor exclusieve buitenruimtes. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd. Denk ook aan inbouw lamellendaken. En wat dacht u van inschuifbare en kantelbare lamellen in een systeem. De wensen zijn maatgevend.

Diverse-wanden-tuinkamer
inschuifbaar-glazen-windschermen-horeca-SPICA-CORNELS-GLASS
Terrasoverkapping-met-vouwdak-en-glazen-vouwwanden-CORNELS-grootste-overkapping
To infinity and beyond

High-end glassystemen voor vele toepassingen in projectontwikkeling

CORNELS biedt diverse high-end glassystemen voor het afsluiten van terrasoverkappingen en vele andere doeleinden. Glassystemen voor een comfortabel terras, transparante werkplekken en flexibele vergaderruimtes.

Glazen Schuifwanden

Design en functionaliteit gaan hand in hand. Onze glazen schuifwanden zorgen voor een moeiteloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes in terrasoverkappingen, waardoor bewoners kunnen genieten van een onbelemmerd uitzicht en tegelijkertijd beschermd blijven tegen de elementen. Ook voor uw zakelijke projecten als kantoren of horecagelegenheden zijn onze glazen schuifwanden perfect toe te passen. Denk aan vergaderruimtes realiseren, transparante werkruimtes en voor opdelen van horeca-overkappingen in segmenten.

Glazen Vouwwanden

Onze stijlvolle glazen vouwwanden zijn perfect voor complexe projecten die flexibiliteit en isolatie eisen. De glazen vouwwanden bieden we o.a. thermisch onderbroken. Ze bieden ontwerpers de mogelijkheid om ruimtes dynamisch aan te passen aan de wensen van de bewoners of gebruikers, van open lounges tot intieme ruimtes. Van vergaderruimtes als feestzalen.

Gemotoriseerde glazen borstwering

Introduceer een ongeëvenaarde luxe met onze gemotoriseerde glazen borstwering, perfect voor wanden in terrasoverkappingen voor de horeca. Geef de horeca-ondernemer controle over het uitzicht en beschutting voor de gasten.

Inschuifbare glazen windschermen

Een populair product voor horecaondernemers is onze inschuifbare glazen windscherm. Het biedt de gasten van de ondernemer een aangenaam terras uit de wind. De glazen windschermen worden eenvoudig met de hand bediend via een gasveer; er is geen elektra nodig. Ideaal voor terrassen aan het water, in de polder of op pleinen. Dankzij het glas blijft het panoramisch uitzicht van het terras behouden. Kies voor onze variant met ingebouwde plantenbakken voor een extra vleugje groen en esthetiek.

Screen-in-wand-terrasoverkapping
Screens-CORNELS-voor-ramen-restaurant
Advanced climate control

Screens voor ramen en overkappingen

Onze geavanceerde ritsscreens zijn ideaal voor zowel raamoppervlakken als overkappingen in residentiële en commerciële projecten. Ze bieden temperatuurregulatie en een verhoogde privacy. Optionele branding is beschikbaar voor commerciële ruimtes.

Jaarrond-terras
Limitless possibilities

Verhef buitenruimte tot een hoger niveau

Het unieke aan CORNELS is dat wij naast exclusief label, ook een partner zijn gedurende het gehele traject. Onze specialisten denken al in de ontwerpfase met u mee. Van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie door onze toegewijde dealers; wij staan aan uw zijde. CORNELS biedt maatwerkoplossingen die elke buitenruimte omtoveren tot een meesterwerk. Onze innovatieve aanpak in buitenruimte-design stelt projectontwikkelaars in staat om buiten met binnen te verbinden.

In de wereld van projectontwikkeling zijn de details die het verschil maken tussen goed en geweldig. CORNELS begrijpt dit principe en streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk product en elke service die we bieden. Neem vandaag nog contact om de mogelijkheden van onze producten te ontdekken, op maat gemaakt voor uw project. Samen tillen we uw project naar een hoger niveau.

ELEVATE YOUR OUTDOOR SPACE

Verken het onbegrensde
en exclusieve buitenleven.

Voorzijde-magazine-CORNELS-Horeca-projecten