Terrasoverkapping-voor-de-horeca
Welkom bij CORNELS

Het label voor high-end vierseizoenenterrassen in de horeca

Bent u een gedreven horecaondernemer die streeft naar perfectie in elk detail? Zoekt u naar innovatieve oplossingen om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, ongeacht het weer? Bij CORNELS begrijpen we uw behoeften en zijn we er trots op u een uitgebreide reeks hoogwaardige maatwerkproducten, zoals terrasoverkapping horeca, te kunnen presenteren die uw horecazaak naar een nieuw niveau van gastvrijheid en comfort tillen. Onbegrensde topkwaliteit.

De kunst van All-Season hospitality

In de wereld van de horeca is gastvrijheid een kunst die gedijt in alle seizoenen. Wij geloven in de kracht van het creëren van een perfecte setting waar gasten kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring, ongeacht de weersomstandigheden. Met onze high-end producten tillen we buitenruimtes naar het hoogste niveau leveren van op maat gemaakte oplossingen waarmee u uw horecagelegenheid het hele jaar door kunt benutten.  Een vierseizoensterras waar uw gasten zich altijd welkom en comfortabel voelen.

horeca-overkapping-beachclub
Lamellen-overkapping-klein-horecaterras
Year-round shelter and shade

Innovatieve oplossingen

Creëer uw vierseizoensterras met de innovatieve oplossingen van CORNELS:

Complete terrasoverkapping horeca met vouwdak van doek

Onze serie inschuifbare terrasoverkappingen met vouwdaken van exclusief doek is uniek! Het is een waterdicht schuifdaksysteem met aluminium frame van zeer hoge kwaliteit. Maatwerk innovatie. Geheel volgens wens samen te stellen, in eigen huisstijl. Bescherm uw gasten tegen de elementen. Met een druk op de knop zorgt u voor een gesloten of juist open terras, voor zon of schaduw, voor beschutting en comfort op koude dagen,

Terrasoverkapping horeca met lamellendak

Spelen met lichtinval en een nieuwe manier van ventileren met onze kantelbare lamellen. Volledig open terras creëert u met inschuifbare lamellen. Een combinatie van beide functies in een systeem verheft uw terras en biedt u het ultieme comfort voor uw gasten. Samen met onze producten om de wanden te sluiten, realiseren we een vierseizoensterras om in alle weersomstandigheden te gebruiken. Modern en duurzaam. Ongekende prestaties en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

gemotoriseerde-borstwering-horeca-terras
Glazen-windscherm-inschuifbaar-horecaterras
Glazen-vouwwanden-horeca-terrasoverkapping-CORNELS
Glazen-schuifwand-horeca-terrasoverkapping
Solid or sliding

State-of-art glassystemen

Onze diverse glassystemen bieden vele mogelijkheden voor zowel behaaglijke terrassen als voor het realiseren van nieuwe (binnen)ruimtes bij  horecagelegenheden.

In- en uitschuifbare glazen windschermen

Een populair product voor horecaondernemers is onze inschuifbare glazen windscherm. Biedt uw gasten een aangenaam terras uit de wind. De glazen windschermen worden eenvoudig met de hand bediend. Schuif de schermen omhoog als er veel wind staat en uw gasten genieten beschut op uw terras. Is een briesje juist wenselijk, dan schuift u de schermen in. Innovatie in beweging. Ideaal voor terrassen aan het water, in de polder of op pleinen. Dankzij het glas blijft het panoramisch uitzicht van uw terras behouden. Voor extra sfeer op uw terras kiest u voor de uitvoering met plantenbak.

Glazen schuifwanden

Wij geloven we dat stijl en functionaliteit hand in hand gaan. Onze glazen schuifwanden combineren elegante esthetiek met praktische veelzijdigheid. Deze schuifwanden laten u de grenzen tussen binnen en buiten vervagen, waardoor uw gasten kunnen genieten van een adembenemend uitzicht terwijl ze beschermd zijn tegen de elementen. Of het nu gaat om het creëren van een luchtige eetruimte of een gezellige lounge, onze glazen schuifwanden voegen een vleugje verfijning toe aan uw horecazaak.

Gemotoriseerde glazen borstweringen

De perfecte balans tussen comfort en uitzicht. Onze gemotoriseerde glazen borstweringen zijn de belichaming van luxe en functionaliteit. Deze geavanceerde oplossing biedt u de mogelijkheid om de hoogte van de borstwering aan te passen om te voldoen aan de mate van beschutting, terwijl uw gasten tegelijkertijd kunnen genieten van een onbelemmerd uitzicht. Met één druk op de knop kunt u de perfecte balans vinden tussen comfort, beschutting en panoramisch uitzicht.

Glazen vouwwanden

Bij CORNELS begrijpen we dat elk horecaproject uniek is. Daarom hebben we glazen vouwwanden ontwikkeld die u de vrijheid geven om de ruimte volgens uw visie vorm te geven. Of het nu gaat om het creëren van een open en luchtige omgeving tijdens warme dagen, of het sluiten van de wanden voor een knusse sfeer op koudere avonden, onze glazen vouwwanden passen zich aan uw behoeften. Deze glazen vouwwanden zijn ook ideaal om binnenruimtes op te delen in segmenten o.a. voor besloten feesten, vergaderruimtes etc.

Screen-horeca-ramen-restaurant
ritsscreens-voor-ramen-restaurant-De-Beren
Sophisticated protection

Screens voor zowel ramen als overkapping

Wist u dat onze screens ideaal zijn voor het weren van de laagstaande zon in uw terrasoverkapping én ook perfect zijn voor de ramen van uw horecapand? In zomer en winter. Met onze screens kunt u het klimaat beheersen: onze ritsscreens zorgen namelijk voor isolatie dat bijdraagt een het koel houden van de ruimte in de zomer en het vasthouden van de warmte in de winter. Van restaurant ramen tot hotelkamers, onze screens voegen een vleugje comfort en privacy toe aan elke ruimte. Wilt u uw horecazaak extra laten opvallen in het straatbeeld, dan voorzien we uw screens van uw logo.

Inschuifbare-lamellen-overkapping-CORNELS-bij-Corendon-hotel
Designing your dream

Jaarrond beschutting en comfort

Met de producten van CORNELS kunt u uw droom van een vierseizoensterras waarmaken. Met een complete terrasoverkapping horeca met lamellendak of met vouwdak biedt u uw gasten het hele jaar door een comfortabele plek. Denk aan schaduw op warme zomerdagen, genieten van het voorjaarszonnetje wanneer de overkapping opengaat, beschutting tegen regen en wind, en dankzij terrasverwarming ook een aangenaam winterterras. Laat de seizoenen uw gasten niet in de weg staan – biedt hen het comfort dat ze verdienen.

Bent u klaar om uw horecazaak naar een nieuw niveau van gastvrijheid en comfort te tillen? CORNELS staat klaar om uw visie te realiseren met onze hoogwaardige, innovatieve producten. Van complete terrasoverkappingen horeca met vouwdak tot lamellendak, van in- en uitschuifbare glazen windschermen tot glazen vouwwanden en gemotoriseerde glazen borstwering. We hebben de oplossingen die uw horecagelegenheid transformeren in een vierseizoenen oase. Voor kleine en grote horecaterrassen.

De kracht van onze unieke systemen

CORNELS streeft naar innovatie en gebruiksgemak. Met onze high-end producten tillen we buitenruimtes naar het hoogste niveau. Met onmetelijk veel mogelijkheden.  Ons unieke overkapping met inschuifbare én kantelbare lamellen in één systeem biedt u ongekende flexibiliteit. Stelt u zich eens voor hoe gemakkelijk u uw terras kunt aanpassen aan veranderende weersomstandigheden met slechts één druk op de knop. Kantel de lamellen om de perfecte lichtinval te creëren en schuif ze in om een volledig open terras te bieden en schuif ze uit om uw gasten te beschermen tegen regen of zon. Dit is de toekomst van terrasoverkappingen voor de horeca.

terrasoverkapping-gewelfd-dak-CORNELS
Terrasoverkapping_zwevend_dak_horeca
Luxury is a state of mind, not just a price tag

Lease opties

Het realiseren van een terrasoverkapping horeca is zonder twijfel een waardevolle investering die zichzelf terugverdient. Droomt u ervan om de capaciteit, luxe en comfort te vergroten, een vierseizoensterras te realiseren, maar ontbreekt het u aan het benodigde budget? Dan is leasen wellicht een optie. Benieuwd naar deze mogelijkheid?

Maak een afspraak met de CORNELS dealer

Op basis van uw informatie en projectlocatie selecteren we een gerenommeerde, gespecialiseerde dealer. Zij vormen de perfecte match met uw outdoor wensen voor uw horecagelegenheid. Na een uitgebreide inventarisatie volgt professioneel advies. Alle wensen en mogelijkheden worden op maat uitgewerkt.

ELEVATE YOUR OUTDOOR SPACE

Verken het onbegrensde
en exclusieve buitenleven.

Voorzijde-magazine-CORNELS-Horeca-projecten