Terrasoverkapping_vouwdak_inschuifbaar

Create cosiness

Vouwdak

NAVI_ECO_CORNELS_Base_serie_vouwdak
Vouwdak-terras-overkapping-horeca
Uitzonderlijke buitenverblijven

All time favourite

Uitnodigende ruimte om in alle seizoenen te ontspannen. Optimaal comfort en elegant design. Slank en robuust. Het vouwdak zorgt voor een ongekend gevoel van vrijheid. Wegdromen in de eerste voorjaarszon. Relaxen in de aangename schaduw op warme zomerdagen. Knus en beschut op het terras in de gure weken van het jaar. Voor iedere manier van wonen of ondernemen een passende oplossing.

terrasoverkapping-gewelfd-dak-CORNELS
horecaterras

The perfect harmony

Maak uw buitenruimte nog aangenamer.

Every season is a reason to gather with loved ones

Terrasoverkapping-vouwdak-CORNELS-NAVI-ECO-Base-serie
grootste-horeca-overkapping
Toepassingen van een terrasoverkapping met vouwdak

Be open to the outdoors

Een terrasoverkapping met vouwdak is een geweldige toevoeging voor iedere woning of horecazaak. Deze overkapping is ideaal om een sfeervol terras te realiseren. En ongeachte de weersomstandigheden te genieten van de ruimte buiten. Dankzij ons maatwerk stelt u het vouwdak geheel volgens uw wens samen. Met eindeloze mogelijkheden.

Luxe overkapping met vouwdak voor huis en tuin

Is uw tuin dé plek waar u tot rust komt? Waar u graag lange zomeravonden doorbrengt met familie en vrienden? En waar u elk seizoen van wilt genieten? Met een luxe terrasoverkapping met vouwdak verlengt u uw woonruimte en geniet u het hele jaar door van het buitenleven.

Ervaar het comfort van de terrasoverkapping of tuinkamer met vouwdak: in alle seizoenen beschikt u over een droog terras, lekker uit de wind, in de schaduw of juist wel in de zon. Met een terrasoverkapping met inschuifbaar dak bepaalt u zelf of u kiest voor zon of schaduw op uw terras. Bovendien verblijft u ook tijdens regenbuien en op koude dagen aangenaam buiten door het waterdichte doek en systeem en de vele mogelijkheden om de wanden af te sluiten.

De terrasoverkapping met vouwdak verwart men weleens met een pergola-zonwering. In ons blog lichten we de grote verschillen en voordelen van het vouwdak ten opzichte van de pergola-zonwering toe. 

Vierseizoenenterras voor de horeca

Gasten ontvangen op het terras, elke dag van het jaar. Wilt u niet meer afhankelijk zijn van het weer? Wilt u meer (buiten)ruimte creëren voor uw horecagelegenheid? Uw gasten een aantrekkelijke, comfortabele plek bieden waar zij lang genieten van uw kaart? Geheel in uw huisstijl? De c0mplete terrasoverkapping met vouwdak brengt uw terrasoverkapping in de juiste sfeer. Gasten genieten optimaal van de omgeving en het buitenleven.

Onze overkapping met vouwdak is meest gevraagd bij de horeca. Dankzij de modulaire opbouw bedient u het dak in segmenten. Zo biedt u uw gasten een plek in de schaduw als ook in de zon, indien gewenst. Dimbare ledverlichting geïntegreerd in de baleinen van het vouwdak bieden sfeervol licht. De ruime keuze uit diverse wanden als glassystemen, van  glazen schuifwanden tot vouwwanden en producten als screens en louvres zorgen voor optimaal comfort op uw terras. Groot of klein terras voor elke horecagelegenheid bieden we een passen oplossing om jaarrond gasten te ontvangen op het terras.

Een voorbeeld van het overkappen van een groot horecaterras lichten we uit in ons blog: Benelux’ grootste horeca-overkapping

LET'S CONNECT

And make wonderful memories