Tuinkamer-CORNELS

Embrace every season

Tuinkamers

tuinkamer-met-lamellen-ingebouwd-dak-CORNELS
Beleef de seizoenen

Create perfect spaces

Til uw buitenbeleving naar een hoger niveau met een exclusieve uitbreiding in de buitenruimte. Een stijlvolle tailor-made tuinkamer verrijkt het wooncomfort. De aangenaamste momenten beleeft u samen met vrienden en familie. Geniet jaarrond van een extra luxueuze leefruimte en de ultieme verbinding met de buitenwereld.

Louvres-CORNELS-in-wand-tuinkamer
Tuinkamer-lamellen-overkapping-CORNELS-en-diverse-wanden

Living the good life

Creëer meer ruimte om te leven en meer tijd om te relaxen.

From sunrise to starlight

cornels_tuinkamer_lamellen
Sfeervolle-aluminium-tuinkamer
Voordelen van een CORNELS tuinkamer

Realise your dreams

Uw buitenruimte is een verlengstuk van uw leefruimte. Een plek waar u kunt ontspannen, dineren en genieten van de natuur zonder concessies te doen aan comfort en stijl. Onze luxe tuinkamers zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een elegante uitbreiding van hun leefruimte. Kies voor CORNELS en ontdek de mogelijkheden om van uw buitenruimte een oase van luxe en comfort te scheppen.

Perfecte integratie met uw huis en tuin

Tuinkamers zijn ontworpen voor een naadloze overgang tussen huis en tuin. De architectuur, kleuren en materialen voldoen geheel aan uw specifieke wensen en de stijl van uw huis. Het resultaat is een harmonieuze integratie van binnen en buiten.

Maximale functionaliteit van tuinkamers

Met een luxe tuinkamer kunt u de indeling en functionaliteit ervan aanpassen aan uw behoeften. Of u nu droomt van een serre voor plantenliefhebbers, een eethoek voor familiebijeenkomsten, een speelruimte voor de kinderen of een meditatieruimte, uw tuinkamer kan volledig op maat worden gemaakt om aan deze doelen te voldoen.

Unieke esthetiek

Met een luxe tuinkamer kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en een unieke esthetiek creëren die past bij uw persoonlijke smaak. Of u nu kiest voor moderne strakke lijnen, klassieke elegantie of een eclectische mix van stijlen, uw tuinkamer weerspiegelt uw persoonlijkheid en voorkeuren. Alles is maatwerk.

Van luxe terrasoverkappingen tot exclusieve tuinkamers

Een exclusieve tuinkamer realiseren door onze luxe terrasoverkappingen bijvoorbeeld af te sluiten met glazen (schuif- of vouw)wanden. Ook een  houten veranda omtoveren tot complete tuinkamer creeren we met glaswanden en maken we extra modern en luxe met een inbouw lamellendak. Het ultieme dak met inschuifbare en kantelbare lamellen biedt ongekende luxe en comfort voor uw tuinkamer. Laat u inspireren. Lees ons blog ‘Terrasoverkapping omtoveren tot complete tuinkamer.’

Kortom, luxe terrasoverkappingen bieden de mogelijkheid om uw buitenruimte om te toveren tot een op maat gemaakte oase van schoonheid, functionaliteit en comfort. Vormen een exclusieve tuinkamer. Het is een investering in uw huis die aanzienlijke voordelen biedt. Dus, als u droomt van een buitenruimte die perfect bij u past, overweeg dan de vele voordelen van een tuinkamer van CORNELS. Het zal uw buitenbeleving transformeren en uw huis verrijken.