Style meets strength

Aluminium kozijnen

Aluminium-kozijnen-kantoor-CORNELS
Aluminium-kozijnen-voor-serre
Ultieme isolatie en inspiratie

Timeless transformation

Aluminium kozijnen zijn een lust voor het oog. Robuust, stoer en stijlvol. Het product sluit perfect aan op iedere leefstijl en is exclusief op aanvraag verkrijgbaar. Onbegrensde maatwerkmogelijkheden. Excellente isolatiewaardes. Gedetailleerd design. Het assortiment onderschrijft het credo van CORNELS: elevate your outdoor space.

Serre-van-aluminium-kozijnen-triple-glas
serre-met-gesioleerde-thermisch-onderbroken-aluminium-kozijnen

Distinctive design. Endless options

Sfeervolle en onderhoudsarme omlijsting. Tijdloos en tailor-made.

Volledige geïsoleerde serres

High insulation for ultimate comfort

Is uw droom om uw woning uit te breiden met een geïsoleerde serre aan de woning of vrijstaand in uw tuin? CORNELS biedt thermisch onderbroken serre-profielen en kozijnen van aluminium die samen met ons triple glas een volledig geïsoleerde ruimte vormen. Deze type serre valt onder energielabel A. Ultiem comfort. Optimaal genieten.

binnenkozijnen-aluminium

Contemporary architecture, enduring elegance

Duurzaamheid

Conscious living

Een van de meest opvallende voordelen van aluminium kozijnen is hun duurzaamheid. Aluminium is een robuust materiaal dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden, corrosie en vervaging. Dit betekent dat uw aluminium kozijnen vele jaren meegaan zonder veel onderhoud, waardoor het een uitstekende investering is voor de lange termijn.

 

Terrasoverkapping-met-aluminium-kozijnen-voor-vast-glas
Maatwerk

Realm of contemporary design

Het eigentijds ontwerp van onze aluminium kozijnen past goed bij moderne architectuur. Ze bieden grote glasoppervlakken en smalle of robuuste raamprofielen. Creëer een open gevoel. Zorg voor natuurlijk licht en ruimte.

Realiseer nieuwe ruimtes met onze binnen-kozijnen. Of pas thermisch onderbroken geïsoleerde kozijnen toe in de pui bij renovatie of nieuwbouw. Creëer een volledige serre. Met eindeloze mogelijkheden in kleur, vorm en toepassing.

Vele toepassingsmogelijkheden

High quality, infinite possibilities

CORNELS’ aluminium kozijnen voor diverse projecten. Vele toepassingen. De thermisch onderbroken uitvoering vormt samen met triple glas een volledig geïsoleerde serre. In kantoren een mooie oplossing om ruimtes op te delen. Duurzaam en elegant. Isolerend en hoogwaardig.

Volledig geïsoleerde serre; meer licht, behaaglijke extra ruimte

Kiest u voor een tuinkamer of een volledig geïsoleerde serre? Het verschil tussen deze exclusieve buitenruimtes lichten we toe in de antwoorden op de veelgestelde vragen. Voor beiden passen we aluminium kozijnen toe. De uitvoering en type kozijn geheel volgens uw wensen. Alles volledig maatwerk.

Ruimtes opdelen met aluminium kozijnen in kantoor

Wenst u uw kantoor op te delen in meerdere ruimtes? Met onze duurzame binnen-kozijnen realiseren we mooie indelingen van de werkplekken. Ruimtes flexibel gebruiken? Glazen vouwwanden met aluminium frames bieden de oplossing.

Welk systeem sluit het beste aan bij uw wensen voor comfort en ruimte? Onze specialisten ontvangen u graag voor persoonlijk advies.