Complete-tuinkamer-ALYA-CORNELS
The best of both worlds

Exclusieve terrasoverkappingen

Welkom in een wereld waar comfort, kalmte en klasse samenkomen in een luxe omgeving.

Bij CORNELS draait alles om u het beste van beide werelden te bieden, zodat u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven ongeacht de weersomstandigheden. Verleng de seizoenen. Vergroot uw leefruimte met esthetische en innovatieve oplossingen voor exclusieve buitenruimtes. Van de luxe terrasoverkapping tot de exclusieve tuinkamer. Individuele maatwerk is onze norm. Op welke locatie of in welke omgeving dan ook.

We begrijpen dat u een verfijnde levensstijl nastreeft en daarom creëren we rust en ruimte, schaduw en licht, en spelen we met de elementen om een ongeëvenaarde buitenruimte te realiseren. Onze terrasoverkappingen zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een esthetische waarde toe aan uw woning. We nemen uw wensen als uitgangspunt en bieden enkel maatwerkoplossingen om aan al uw behoeften te voldoen.

Lamellen-overkapping-ALYA-CORNELS-Pro-serie
Customized to your needs

Maatwerk

Elke CORNELS terrasoverkapping wordt namelijk volledig op maat gemaakt. Uw wensen en specifieke omstandigheden zijn bepalend voor het ontwerp dat door de dealer wordt opgesteld. Dit betekent dat iedere overkapping uniek is; er bestaat geen tweede exemplaar van. De kleurtoepassing, het design, materialen en uitvoering worden volledig afgestemd op uw project.

Onze terrasoverkappingen bieden luxe living in alle seizoenen, waarbij binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Geniet van het comfort van uw interieur met de vrijheid en schoonheid van het buitenleven. Ervaar het beste van beide werelden, zonder concessies te doen aan stijl en klasse.

Wij streven ernaar om uw leefruimte uit te breiden naar de natuurlijke omgeving, terwijl we zorgen voor een naadloze integratie met het interieur. Het resultaat? Inside out. Outside in. Een verfijnde harmonie tussen binnen en buiten, waar u kunt genieten van het buitenleven met het comfort van uw binnenruimte.

NAVI_ECO_CORNELS_Base_serie_vouwdak
spelen-met-licht-kantelbare-lamellen
Outdoor oasis

Vouwdak of lamellendak?

Stelt u zich eens voor: een terrasoverkapping met vouwdak, voorzien van een exclusief doek, dat zich majestueus opent om de eerste zonnestralen te omarmen, en zich net zo soepel sluit om verkoelende schaduw te bieden wanneer de zomerzon haar hoogtepunt bereikt. Zelfs tijdens een zomerse bui kunt u nog steeds genieten van de buitenlucht, terwijl u beschut blijft onder ons meesterlijk ontworpen dak.

Of bent u meer gecharmeerd van het idee van subliem natuurlijk licht, omgeven door een strak en elegant design met onze befaamde lamellendaken? De verstelbare lamellen zorgen voor een betoverende lichtinval en bieden bescherming tegen de zon wanneer u dat wenst, terwijl u ze even gemakkelijk opent om de zonnestralen te omarmen.

En als u de mogelijkheid wilt om het dak volledig te openen of te sluiten, dan biedt ons unieke schuiflamellensysteem precies dat. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van kantelbare en inschuifbare lamellen, voor een oplossing die perfect bij uw wensen aansluit.

Laat ook uw bestaande constructie, bijvoorbeeld uw houten veranda, transformeren tot een waar kunstwerk met ons op maat gemaakte inbouw vouwdak of lamellendak.

Diverse-wanden-tuinkamer
Tuinkamer-lamellen-overkapping-CORNELS-en-diverse-wanden
Endless possibilities

Transformeer uw terrasoverkapping in een complete tuinkamer

Verleng de seizoenen en ervaar een ongeëvenaard comfort op uw terras met onze exclusieve wanden voor terrasoverkappingen. Creëer uw eigen unieke sfeer door te kiezen tussen een gedeeltelijk open of volledig afgesloten.

Onze afsluitbare wanden transformeren uw terrasoverkapping in een complete tuinkamer, waardoor u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten. Met een uitgebreid assortiment aan op maat gemaakte opties, zijn vrijwel alle wensen te realiseren.

U heeft o.a. de keuze uit:

  • Glazen schuifwanden
  • Glazen vouwwanden
  • Louvres
  • Screens
  • Vaste wanden zoals rabatwanden

Creëer een speels effect door verschillende hoogwaardige producten te combineren.

Van luxe terrasoverkapping naar exclusieve tuinkamer

Meer weten over hoe u uw buitenleven ervaring kunt uitbreiden met onze wanden? Ontdek alle informatie in ons blog  ‘Terrasoverkapping omtoveren tot complete tuinkamer.’

Voor vragen staan onze dealers natuurlijk ook direct voor u klaar. High-end outdoor living awaits!

Inschuifbare-lamellen-inbouw-terras-appartement-CORNELS
Lamellendak-inbouw-in-bestaande-constructie-terras appartement
The perfect match

Contact met uw CORNELS dealer

Onze dealers staan klaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden, met een creatie die exclusiviteit en hoog niveau naadloos combineert. Onze dealers bieden u de ultieme buitenbeleving met onze exclusieve terrasoverkappingen. Geniet in stijl, omringd door luxe en comfort, ongeacht de weersomstandigheden. Ontdek de perfecte harmonie tussen design en functionaliteit en laat ons maatwerk uw terras verheffen naar een ongekend niveau.

ELEVATE YOUR OUTDOOR SPACE

Verken het onbegrensde
en exclusieve buitenleven.

Voorzijde-magazine-CORNELS-Horeca-projecten