Twee-lamellen-overkappingen-voor-strandhotel-cadzand-bad-CORNELS

Welkom bij CORNELS
Hét label voor uniek comfort in zakelijke ruimtes

Bent u een zakelijke professional die altijd streeft naar de hoogste standaard in elk aspect van uw kantooromgeving? Bent u op zoek naar innovatieve oplossingen om uw medewerkers en klanten een uitmuntende ervaring te bieden, ongeacht de omstandigheden buiten? CORNELS begrijpt uw behoeften en we zijn trots op onze uitgebreide reeks hoogwaardige producten, zoals flexibele glaswanden, zakelijke overkappingen en screens, die uw zakelijke ruimte naar een nieuw niveau van comfort en functionaliteit tillen.

Aluminium-profielen-serre-CORNELS
Terrasoverkapping-vouwdak-horeca-almere
All-Season Business Comfort

Voor kantoren, terrassen en andere zakelijke omgevingen

In de zakelijke wereld is comfort een kunst die het hele jaar door moet worden beheerst. Bij CORNELS geloven we in de kracht van het creëren van de perfecte omgeving waar uw medewerkers kunnen floreren en uw klanten zich welkom voelen.

Elevate your outdoor space; dát is onze missie. Onze high-end producten bieden onmetelijk veel mogelijkheden; op maat gemaakte oplossingen waarmee u uw zakelijke ruimte het hele jaar door kunt optimaliseren. Stelt u zich eens voor: een werkomgeving waarin comfort en efficiëntie hand in hand gaan.

Wij begrijpen dat zakelijke klanten unieke behoeften hebben en daarom hebben we een assortiment van innovatieve maatwerkproducten om aan al uw wensen te voldoen.

Screens-CORNELS-voor-ramen-restaurant
Screen-horeca-ramen-restaurant
Ultimate conditions

Screens voor klimaatbeheersing, lichtregulering en privacy

Onze screens zijn perfect voor de ramen van uw kantoorruimte. Ze bieden de mogelijkheid het klimaat te beheersen: koel in de zomer, warm in de winter. Door de zon te weren met screens is het aangenaam koel te houden op de warme zonnige zomerdagen. Ook de laagstaande herfstzon weren uit het kantoor is vaak geweest.

Onze ritsscreens zorgen er ook voor isolatie en juist het vasthouden van warmte in koude seizoenen. Bovendien blijft de lichtinval behouden dankzij het lichtdoorlatende doek. Ook zijn uw medewerkers beschermd tegen nieuwsgierige blikken van buiten.

Screens creëren een comfortabele sfeer. Of het nu gaat om ramen in kantoorruimtes, vergaderzalen of bedrijfskantines, onze screens voegen comfort en privacy toe aan elke zakelijke omgeving. Wist u dat onze screens ook voorzien kunnen worden van uw bedrijfslogo? Zo regelt u het klimaat en maakt u meteen reclame voor uw bedrijf.

Aluminium-kozijn-en-deur-kantoorruimte
Glazen-scheidingswanden-CORNELS
Handmatig-bedienbare-inschuifbare-glazen-windschermen
Make the most out of daylight

Breed scala aan glassystemen voor kantoren en openbare ruimtes

Ideaal voor kantoren en openbare ruimtes: onze glassystemen. Deze high-end producten bieden een breed scala aan oplossingen, waaronder glazen entreedeuren, schuifwanden, vouwwanden voor flexibele (binnen)ruimtes en glazen windschermen voor terrascomfort.

Glazen schuifwanden voor ruimtelijke elegantie

Bij CORNELS geloven we dat de esthetiek van uw zakelijke omgeving van groot belang is. Onze glazen schuifwanden combineren elegantie met functionaliteit en bieden de mogelijkheid om ruimtes op te delen en de transparantie te behouden. Of u nu een open werkomgeving wilt creëren of een intieme ruimte voor een besloten bijeenkomst; onze glazen schuifwanden voegen verfijning toe aan uw zakelijke omgeving.

Glazen vouwwanden voor flexibele indeling

Wij begrijpen dat zakelijke omgevingen vaak behoefte hebben aan flexibele indelingen. Onze glazen vouwwanden bieden de vrijheid om de ruimte aan te passen aan uw behoeften. Of u nu een open werkruimte wilt creëren voor samenwerking of een afgesloten ruimte voor geconcentreerd werk; welke eisen u ook heeft, met de maatwerk glazen vouwwanden past u de ruimte eenvoudig aan.

In- en uitschuifbare glazen windschermen

Onze in- en uitschuifbare glazen windschermen bieden bescherming tegen de wind en kunnen eenvoudig met de hand in hoogte worden aangepast. Ideaal voor terrassen van bedrijfsrestaurants of kantines op een locatie waar het veel waait of tocht.

Terrasoverkapping-zakelijk
inschuifbare-lamellen-terrasoverkapping-CORNELS-horecaproject
Year-round shelter and shade

Het vierseizoenenterras of vergaderruimte: realiteit met CORNELS

Met de producten van CORNELS kunt u de droom van een vierseizoenenterras of bedrijfskantine realiseren. Met een complete terrasoverkapping met lamellendak of vouwdak biedt u uw medewerkers en klanten het hele jaar door een comfortabele omgeving. Denk aan bescherming tegen de zon op warme zomerdagen, genieten van natuurlijk licht in het voorjaar wanneer het dak opengaat, afscherming tegen regen en wind,  mede dankzij de glazen schuif- of vouwwanden in de overkapping. Met terrasverwarming creëert u zelfs een unieke vergaderruimte op koudere dagen. Laat de seizoenen uw zakelijke prestaties niet beïnvloeden: biedt uw team en/of gasten het comfort dat ze verdienen.

Terrasoverkapping-horeca-vouwdak
Elevate your business space

Stap naar de toekomst met CORNELS

Bent u klaar om uw zakelijke omgeving naar een nieuw niveau van comfort en functionaliteit te tillen? CORNELS staat klaar om uw visie te realiseren met onze hoogwaardige, innovatieve producten.  Van screens tot glazen scheidingswanden, van glazen windschermen tot complete zakelijke overkappingen voor het terras van uw bedrijfsrestaurant of het creëren van unieke vergaderruimtes. We hebben de oplossingen die uw zakelijke ruimte transformeren in een veelzijdige, aantrekkelijke omgeving.

Afspraak met een CORNELS® dealer?

Op basis van uw informatie en projectlocatie selecteren we een gerenommeerde, gespecialiseerde dealer. Zij vormen de perfecte match met uw outdoor wensen voor uw kantoor, horecagelegenheid of openbare ruimte. Na een uitgebreide inventarisatie volgt een professioneel advies. Alle wensen en mogelijkheden worden op maat uitgewerkt.

ELEVATE YOUR OUTDOOR SPACE

Verken het onbegrensde
en exclusieve buitenleven.

Voorzijde-magazine-CORNELS-Horeca-projecten