Aluminium-kz

Sensational experience

Glassystemen

Glazen-vouwwanden-horeca-terrasoverkapping
Glassystemen-zoals-glazen-vouwwanden-CORNELS
Transparant en elegant

Everlasting moments

High-end glazen elementen creëren een naadloze overgang tussen het buitenleven en wooncomfort. Ontspan overdag en in de avonduren en ervaar de verlenging van de seizoenen. Dankzij de transparante connectie met de omgeving ervaart u meer licht. Lucht. Uitzicht. Meer uren om van te genieten en momenten om te koesteren. Extra bescherming. Meer beschutting. Ultieme beleving.

Solid or sliding

State-of-the-art glassystemen, compleet gepersonaliseerd.

inschuifbaar-glazen-windschermen-horeca-SPICA-CORNELS-GLASS
Inschuifbare-glazen-windschermen-handmatig-verstelbaar-CORNELS
Glas zorgt voor licht en ruimte

Make the most of daylight

Door uw terrasoverkapping af te sluiten met onze glassystemen, zoals glazen schuifwanden, vouwdeuren,  gemotoriseerde borstwering of verstelbare glazen windschermen maakt u optimaal gebruik van daglicht en creëert u meer comfort. Een plek lekker uit de wind. Met een panoramisch uitzicht.

Amazing outdoor experience

Gemotoriseerde-glazen-borstwering-CORNELS
Glazen-scheidingswanden-CORNELS
Verbind buiten met binnen

To infinity and beyond

Met glas loopt binnen en buiten naadloos in elkaar over. Biedt onbelemmerd uitzicht. CORNELS biedt diverse high-end glassystemen voor het afsluiten van uw terrasoverkapping en andere doeleinden. Glassystemen voor de horeca, voor terrasoverkappingen in de tuin of aan de woning en glassystemen voor openbare gebouwen: van unieke gemotoriseerde borstwering tot glazen deuren die zorgen voor een welkom entree. Ook voor kantoren en openbare ruimtes biedt ons assortiment glas vele mogelijkheden, zoals glazen schuifwanden en vouwwanden om ruimtes flexibel op te delen.

Energie-efficiëntie van glazen vouwwanden

Thermisch onderbroken geïsoleerde glazen vouwwanden toe te passen voor bouwwerken als serres, villa’s en bedrijfspanden. Moderne op maat gemaakte glassystemen ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten voor lagere energiekosten en een betere milieuprestatie.

Maatwerk glassystemen

Glas biedt zoveel mogelijkheden. Op onze website tonen we een deel van het assortiment. Welke systemen passen het beste bij uw wensen en bij de eisen waaraan uw omgeving moet voldoen? Wij denken graag met u mee en bieden een maatwerkoplossing. Neem contact op voor een afspraak.