inbouw_lamellendak_tuinkamer_inschuifbaar-en-kantelbaar

The sky is the limit

Lamellendak

lamellendak-geeft-mooie-schaduwlijnen
kantelbaar-lamellendak
Kantelbaar én inschuifbaar

Ultimate outdoor living

Zorg alle seizoenen voor een optimale ervaring van het buitenleven. Openheid en geborgenheid. Comfort en luxe. Wij bieden vernieuwde oplossingen met lamellendaken voor het ultieme wonen. Modern en multi-functioneel. Speel met licht. Creëer mooie schaduwlijnen. Realiseer optimale condities in alle weersomstandigheden. Ongekende mogelijkheden.

lamellen_overkappingen

Endless possibilities. Outdoor living bliss

Realiseer uw dromen. Creëer het ultieme buitenleven.

Luxury unfolds like
a symphony

Luxe-lamellen-overkapping-kantelbaar-inschuifbaar-AVIOR-CORNELS-Elite-serie
royale inschuifbare lamellen overkapping CORNELS dronefoto
lamellen die inschuiven
Comfort-met-inbouw-lamellendak-inschuifbaar-kantelbaar
Terrasoverkappingen met lamellendak

Sublime luxury

Verhef uw buitenleven naar een hoger niveau met onze high quality terrasoverkappingen met lamellendak. Met een lamellen overkapping aan uw huis, in uw tuin of op uw dakterras realiseren wij uw outdoor oase.

Ongekende mogelijkheden van het lamellendak

CORNELS biedt u prachtige oplossingen met lamellen die kantelen of inschuiven én het meest ultieme dak: kantelbare én inschuifbare lamellen in één systeem. Al onze overkappingen ontwerpen we speciaal op maat voor u. Ook in een inbouw lamellendak in een bestaande constructie behoort tot de ongekende opties. Uw wensen zijn maatgevend. De mogelijkheden inspirerend. De toegevoegde waarde doorslaggevend.

De voordelen van kantelbare lamellen

De zon weren of juist toelaten op uw terras met lamellen in het dak van de overkapping. Spelen met lichtinval. Mooie schaduwlijnen creëren. Subtiel licht. Door het kantellen van de lamellen van de terrasoverkapping bepaalt u de mate van zon en schaduw. Uiteraard sluit u bij regenval of sneeuw de lamellen.

Met kantelbare lamellen uit onze ALYA CORNELS® Pro en Elite series verwezenlijkt u een luxe, strakke buitenruimte. Dankzij het maatwerk passend in elke woonstijl. Wanneer u de wanden sluit met onze glassystemen, louvres en screens ontstaat een complete tuinkamer. Eindeloos genieten met vrienden en familie van het heerlijke buitenleven.

De meerwaarde van inschuifbare lamellen

Het lamellendak van onze overkapping POLLUX CORNELS® Elite serie schuift volledig in en uit. Ideaal op dagen als de zon volop schijnt. Zorg voor een aangename koelte door het uitschuiven van de lamellen, zo geniet u op een schaduwrijk terras van de warme zomerdag. Bovendien biedt het gesloten lamellendak bescherming tegen regen, wind en sneeuw. Volop genieten van het lente- en herfstzonnetje; open het lamellendak volledig.

Deze stijlvolle terrasverkapping met inschuifbare lamellen creëert een unieke plek om te relaxen. Compleet met afsluitbare wanden omarmt u het buitenleven jaarrond.

Ultiem: inschuifbaar én kantelbaar lamellenoverkapping

Het unieke van onze AVIOR CORNELS® Elite serie is de dubbele functie: kantelbare én inschuifbare lamellen. Dankzij dit ingenieuze lamellendak past u de omstandigheden op het terras altijd volledig aan op uw wensen en de weersomstandigheden. Deze exclusieve terrasoverkapping biedt u zowel de mogelijkheid om het lamellendak volledig open te schuiven en in te schuiven als de lamellen te kantelen. Voor de ultieme buitenbeleving.

In ons blog leest u meer over deze ultieme terrasoverkapping met inschuifbare en kantelbare lamellen.

De perfecte match

Afspraak met een CORNELS® dealer? Op basis van uw informatie en projectlocatie selecteren we een gerenommeerde, gespecialiseerde dealer. Zij vormen de perfecte match met uw outdoor wensen. Na een uitgebreide inventarisatie volgt professioneel advies. Alle wensen en mogelijkheden worden op maat uitgewerkt.

LET'S CONNECT

And make wonderful memories