Terrasoverkapping-sportvereniging
Where indoor and outdoor unite

Jaarrond top faciliteiten voor sportcomplexen en kantines

In de dynamische wereld van sportverenigingen, waar het creëren van een uitnodigende omgeving voor leden en bezoekers van cruciaal belang is, speelt elk detail een rol. Als toegewijde sportvereniging begrijpt u als geen ander de behoefte aan faciliteiten die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Met onze exclusieve overkappingen sportvereniging tilt u de aantrekkingskracht van uw sportfaciliteit naar een hoger niveau – een perfecte harmonie tussen sportieve energie en verfijnde gastvrijheid.

Onze high-end terrasoverkappingen bieden de mogelijkheid om sportieve ruimtes te verheffen tot ware oases van comfort. Of het nu gaat om sportkantines en restaurants bij zwembaden, voetbalverenigingen, golfclubs of andere sportcomplexen – onze terrasoverkappingen  voegen een vleugje verfijning toe die de sportieve spirit van uw sportvereniging perfect vertegenwoordigt. Met CORNELS’ unieke systemen kan uw vereniging eenvoudig inspelen op wisselende weersomstandigheden.

CORNELS begrijpt dat elke sportlocatie uniek is, en waar iedereen zich thuis moet voelen.  Onze service sluit naadloos aan bij uw ambitie om uitstekende faciliteiten te bieden. Onze vakmensen werken nauw met u samen om de terrasoverkappingen te personaliseren naar de behoeften van uw sportvereniging. Of u nu zonwering opties, geavanceerde glassystemen of zelfs het realiseren van compleet overdekte terrassen of tribunes in gedachten heeft – onze aanpak sluit perfect aan op uw sportieve visie.

Sporkantine-met-overkapping
Lamellen-kantelbaar
Endless moments of joy

De innovatieve vierseizoens-sportaccommodatie

Creëer uw vierseizoenen sportaccommodatie met de innovatieve overkappingen van CORNELS:

Overkappingen met vouwdak

Bescherm uw sporters en toeschouwers tegen plotselinge weersveranderingen met onze inschuifbare terrasoverkappingen. Met een druk op de knop kunt u kiezen tussen zon of schaduw en bescherming bieden tegen regen of wind. Ideaal voor terrassen bij sportverenigingen en voor het overkappen van de tribune. Zo biedt u altijd optimaal comfort en gastvrijheid.

Overkappingen met lamellendak

Met onze geavanceerde lamellendaken kunt u de lichtinval en ventilatie regelen, waardoor u de ideale omstandigheden voor uw sportactiviteiten creëert. Naast terrassen, ook perfect voor het realiseren van flexibele sportruimtes. Een lamellen overkapping is een aanwinst voor uw sportclub of yogastudio. Ziet u het zich al voor u: heerlijk sporten in de open lucht, maar als het gaat regen, hard waait; schuift u het dak en de glazen wanden dicht en creëert u een comfortabele geventileerde ruimte. In alle weersomstandigheden een outdoor ambiance met indoor comfort.

Screens-CORNELS-voor-ramen-restaurant
Complete-terras-overkapping-sportclub
Elevate spaces, unleash outdoor enchantment

Extra comfort met glassystemen en screens

Met onze diverse oplossingen van glas biedt u extra comfort op het terras bij uw sportrestaurant, in de overkapping die dienst doet als ruimte voor personal training of om ruimtes flexibel op te delen in uw clubhuis of voor vele andere doeleinden. Zonweren in het pand, daarvoor past u screens toe.

In- en uitschuifbare glazen windschermen

Sportvelden en hun faciliteiten zoals terrassen zijn vaak gesitueerd op locaties die veel wind vangen. Onze glazen windschermen zijn perfect om bezoekers, sporters en leden te beschermen op winderige locaties. De schermen zijn eenvoudig met de hand te bedienen. Schuif het glas omhoog als het waait en biedt bezoekers op die manier een aangename plek uit de wind. Is een licht briesje gewenst dan schuift u de windschermen weer in.

Glazen schuifwanden

Deze zijn ideaal voor het creëren van een veelzijdige indoor sportomgeving, waardoor sporters en toeschouwers kunnen genieten van een onbelemmerd uitzicht op het veld, terwijl ze toch beschut zijn tegen de elementen.

Glazen vouwwanden

Deze bieden een geweldige flexibiliteit om uw faciliteit naar wens aan te passen, of het nu gaat om het creëren van een open ruimte voor zomeractiviteiten of het afsluiten van een ruimte tijdens koudere maanden.

Gemotoriseerde glazen borstwering

Pas de hoogte van de borstwering aan voor optimale beschutting en zorg tegelijkertijd voor een onbelemmerd uitzicht op de sportactiviteiten.

Screens voor ramen en overkapping

Onze screens zijn ideaal voor sportfaciliteiten die bescherming nodig hebben tegen de zon, terwijl ze toch het natuurlijke licht binnenlaten. Zowel toepasbaar in de terrasoverkapping op het terras of bij de tribune en ideaal voor de ramen van uw sportgebouw om de zon t weren.

 

Inschuifbare-terrasoverkapping-sportvereniging
The only way to finish is to start

Het symbool van sportieve elegante

Wanneer u kiest voor onze high-end terrasoverkappingen, investeert u in een symbool van sportieve elegantie. Onze terrasoverkappingen tillen uw sportfaciliteiten naar een hoger niveau van verfijning en gastvrijheid, waarbij de vitaliteit van de natuur perfect samenkomt met de dynamiek van uw sportieve setting.

Upgrade uw sportvereniging met onze high-end terrasoverkappingen, ontworpen om uw visie te ondersteunen en te versterken. Ontdekt de grenzeloze mogelijkheden van onze exclusieve terrasoverkappingen, aangepast aan de sportieve behoeften van uw vereniging. Een wereld van luxueuze, sportieve gastvrijheid wacht op u, waar u de allure van uw sportvereniging naar het hoogste niveau van comfort en klasse kunt brengen.

De perfecte match

Op basis van uw informatie en projectlocatie selecteren we een gerenommeerde, gespecialiseerde dealer. Zij vormen de perfecte match met uw outdoor wensen voor uw horecagelegenheid. Na een uitgebreide inventarisatie volgt professioneel advies. Alle wensen en mogelijkheden worden op maat uitgewerkt.

ELEVATE YOUR OUTDOOR SPACE

Verken het onbegrensde
en exclusieve buitenleven.

Voorzijde-magazine-CORNELS-Horeca-projecten