We are CORNELS

High-end producten. Next level customer experience

Quality

Onze belofte

  • Elevate your outdoor space
  • Exclusief assortiment
  • Ultiem maatwerk
  • Topkwaliteit
  • Toegewijd team
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
team CORNELS

Mission

Elevate your outdoor space

Elevate your outdoor space; dát is onze missie. Met onze high-end producten tillen we buitenruimtes naar het hoogste niveau. Met onmetelijk veel mogelijkheden. Onbegrensde topkwaliteit. Ongekende prestaties.

Het label CORNELS manifesteert zich als een rising star in het segment voor het luxe buitenleven. Dit is mede te danken aan de excellente prijs-kwaliteitverhouding en geavanceerde productontwikkeling. Naast het vergroten van het Nederlandse marktaandeel zijn we ook gericht op internationale expansie.

Story

Care

De customer care van CORNELS is onbegrensd. Geavanceerde kwaliteit is onze koers, ultiem ontzorgen onze focus. Dat doen we met excellente producten. Innovatieve en duurzame oplossingen. Persoonlijke service en commitment.

Customize

Onze medewerkers en geselecteerde dealers vertolken de behoefte van de particuliere en zakelijke klant. Wij transformeren outdoor dromen naar hoogstaande realisaties. Individueel maatwerk is onze norm, verwachtingen overtreffen onze missie.

Connect

Met ons assortiment realiseren we de ultieme verbinding tussen buiten en binnen. Daarbij geven we alle ruimte aan een optimale en langdurige connectie met klanten, dealers, architecten, woningcorporaties en aannemers.

Commitment

Met een toegewijd team brengen we dagelijks de CORNELS missie in de praktijk. Onze onderscheidende loyaliteit is kenmerkend voor de teamspirit. Hard werken, vol passie, positief en met veel plezier.

Confidence

Het vertrouwen in onze mensen, producten en projecten is eindeloos. En dat heeft alles te maken met tot nu toe behaalde resultaten. Met realisaties die de verwachtingen overtreffen. Met excellent teamwork en terechte trots.

2024
More to come...
Detail-glazen-windschermen-SPICA-CORNELS-GLASS
2023
Opening productielocatie in NL
cornels-distributiecentrum
Realisatie grootste vouwdakproject BeNeLux (+400m2)
grootste-terrasoverkapping
2022
Export naar België / Luxemburg
belgie
2021
Oprichting merknaam CORNELS en opening distributie centrum
cornels-logo
2020
Start b-2-b
2019
Opening nieuwe showroom en kantoor
2017
Actief in de zonweringsbranche
LET'S CONNECT

And make wonderful memories

ELEVATE YOUR OUTDOOR SPACE

Verken het onbegrensde
en exclusieve buitenleven.

Voorzijde-magazine-CORNELS-Horeca-projecten