Lekker uit de wind op het terras

Horeca
Inschuifbaar glazen windscherm
Terras
inschuifbaar-glazen-windschermen-horeca-SPICA-CORNELS-GLASS

Ligt uw terras aan het water, in de polder of op een groot plein? Hoe zorgt u er dan voor dat uw gasten heerlijk genieten op uw horecaterras? Met het inschuifbaar glazen windscherm! In dit blog meer over deze waardevolle toevoeging aan uw terras.

Horeca-terras-met-inschuifbare-windschermen-van-glas
uit-de-wind-op-het-terras

Ideaal aan het water, op pleinen of in polders

Niets is zo vervelend voor uw als het hard waait op het horecaterras. Menukaart en servetten die wegwaaien. Kapsel van gasten die verwaaien. En nog meer ongemakken. Zeker terrassen aan het water, op grote pleinen en in de polder vangen veel wind. Soms is een licht briesje op hete zomerdagen gewenst, maar over het algemeen verlangt men comfort.

Met inschuifbare, glazen windschermen SPICA CORNELS® Glass bezorgt u uw gasten een aangename ervaring op uw terras. Heerlijk beschut op uw terras genieten van uw gerechten en het onbelemmerde panoramische uitzicht. Als het waait, schuift u handmatig eenvoudig het glazen paneel omhoog. En tijdens het gewenste briesje op die tropische zomerdag laat u het bovenste paneel omlaag geschoven en voelen uw gasten de welkome verkoeling.

Inschuifbaar-windscherm-horeca
logo-cornels-op-inschuifbaar-windscherm

Extra sfeer en comfort met het inschuifbaar glazen windscherm

De stijlvolle glazen windschermen zijn een zeer waardevolle toevoeging op uw terras. Wenst u naast stijl ook extra sfeer te creëren op uw terras, dan is het model met plantenbak een mooie optie. Design, sfeer en comfort.

Update: de SPICA is vernieuwd in 2024 leveren we de SPICA NEXT GENERATION. Lees het blog over de productvernieuwingen van dit inschuifbare glazen windscherm en ontdek dat deze nu nog meer opties heeft zoals een mooi zitbankje.

Afzetting terras voor uw restaurant

Naast toepassingen op bovengenoemde locaties, vangt ook een klein terras direct voor uw restaurant soms veel wind, vooral als uw horecazaak op een hoek is gesitueerd. Ook dan zijn er mogelijkheden om uw gasten een beschutte tafel te bieden.

Inschuifbare-glazen-windschermen-handmatig-verstelbaar-CORNELS
Handmatig-bedienbare-inschuifbare-glazen-windschermen

Horeca project uitgelicht

In dit blog gebruiken we foto’s van het terras van restaurant MAAS aan de gelijknamige rivier te Rotterdam. Bekijk meer van dit project op onze inspiratie-pagina. 

Heeft u ook interesse in het inschuifbaar glazen windscherm voor uw terras? Neem dan contact op.

Deel dit artikel

Meest ultieme overkapping: inschuifbare én kantelbare lamellen

Realiseer uw woondroom met de meest ultieme terrasoverkapping.
Lees bericht
inschuifbare-en-kantelbare-lamellen

Terrasoverkapping omtoveren tot complete tuinkamer

Is uw tuin dé plek waar u tot rust komt? Of graag lange avonden door brengt.
Lees bericht
Luxe-tuinkamer-glazen-schuifwand

Connect

Ontvang de nieuwste CORNELS creaties (maximaal 4x per jaar)