Benelux’ grootste horeca-overkapping

Horeca
Nieuws
Terrasoverkapping
grootste-horeca-overkapping

De grootste horeca-overkapping van de Benelux staat in Almere-Haven. Dit immense project is volledig gerealiseerd met CORNELS producten. Een uniek samenwerkingsproject met 400m2 jaarrond terras en meer omzet voor de horeca-ondernemers als resultaat.

Tot stand komen van dit grootste project

De horeca-ondernemers van de 4 horecazaken aan de Havenkom bundelden hun krachten. Gezamenlijk vroegen zij een exclusieve terrasoverkapping met glazen wanden aan bij de verhuurder van hun panden, aangezien zij vele voordelen inzien in het bieden van een jaarrondterras aan hun gasten. De ondernemers namen contact op met onze dealer en zo kwamen zij in contact met CORNELS.

Samen bezochten zij onze prachtige showroom. De diverse wensen en eisen van de betrokken werden besproken met de projectadviseur van onze dealer. CORNELS verleende bouwtechnisch advies en verzorgde in samenspraak met de dealer het ontwerp en maakte de tekeningen. Na goedkeurig hebben we het gehele project in productie genomen.

grootste-terrasoverkapping

Maatwerkproducten

Voor de horeca-overkapping in dit project is gekozen voor NAVI CORNELS® Base serie. Dit maatwerk product passen onze dealers het meest toe bij projecten in de horeca die aan de gevel worden geplaatst. Het schuinaflopende design met de geïntegreerde hemelwaterafvoer, het vouwdak met daarin kwaliteitsdoek en dimbare led-verlichting in de baleinen maken het een gewild model.

Terrasoverkapping-horeca-vouwdak-NAVI-CORNELS-Base-serie-interieur
Glazen-vouwwanden-in-terrasoverkapping-CORNELS

Horeca-overkapping met lichtdoorlatend- en waterdichtdoek

CORNELS werkt met de beste materialen. Belangrijk voor de gebruikers van deze overkappingen is het lichtdoorlatende, waterdichte doek. Hiervoor past CORNELS het hoogwaardige Serge Ferrari doek uit de serie Soltis 96 Proof toe. De kleurkeuze antraciet sluit aan bij de huisstijl van elke horecazaak in deze straat. Elke kleurstelling is uiteraard mogelijk.

 

Terrasoverkapping-met-vouwdak-en-glazen-vouwwanden-CORNELS-grootste-overkapping
Terrasoverkapping-vouwdak-horeca-NAVI-CORNELS-Base-serie-Almere

Extra beschutting

De horeca-overkapping is voorzien van onze glazen vouwwanden TALITHA CORNELS® Glass en aluminium frame deuren KUMA CORNELS® Glass. Zijwanden van vast glas dienen als afscheiding tussen de horecaterrassen onderling.

Het geheel biedt de gasten van deze horecagelegenheden meer sfeer, schaduw en beschutting.

 

Glazen-vouwwanden-horeca-terrasoverkapping-CORNELS
Terrasoverkapping-horeca-vouwdak-vouwdeuren-geopend
Deel dit artikel

Laat u inspireren: jaarrond horecaterras

Bekijk de video van deze betoverende plek aan het strand, midden in Nederland. Alle seizoenen geweldige mogelijkheden.
Lees bericht
Inschuifbaar vouwdak CAPELLA CORNELS bij Telstar Beach

Lekker uit de wind op het terras

Hoe zorgt u voor een comfortabel terras aan het water, op pleinen of in de polder?
Lees bericht
inschuifbaar-glazen-windschermen-horeca-SPICA-CORNELS-GLASS

Connect

Ontvang de nieuwste CORNELS creaties (maximaal 4x per jaar)