inschuifbaar-glazen-windschermen-horeca-SPICA-CORNELS-GLASS

Restaurant MAAS | Rotterdam

Sightseeing and shelter

Detail-glazen-windschermen-SPICA-CORNELS-GLASS
Inschuifbare-glazen-windschermen-handmatig-verstelbaar-CORNELS
Langs de kade

Quality at the quay side

Restaurant MAAS ligt in Rotterdam langs de kade van de gelijknamige rivier. Een toplocatie met wijds uitzicht, onder andere op de iconische Willemsbrug. Vanwege de windgevoeligheid heeft de horecaondernemer inschuifbare transparante windschermen langs de terrassegmenten laten plaatsen. De schermen weren de wind uit verschillende richtingen en creëren voor terrasbezoekers aangename luwte.

Windschermen-van-glas-detail-CORNELS
uit-de-wind-op-het-terras
CORNELS COLLECTION

Design in details

Inschuifbare glazen windschermen:
SPICA CORNELS® Glass

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever.

The perfect
social place

Horeca-terras-met-inschuifbare-windschermen-van-glas
Handmatig-bedienbare-inschuifbare-glazen-windschermen
Lekker uit de wind op het terras

It makes a difference

Wanneer het waait wil men niets liever dan lekker uit de wind zitten op het horecaterras. En op een zinderende zomerdag is een aangename bries zeer welkom. CORNELS levert een ideaal product voor terrassen op pleinen, aan het water of voor in de polder. Locaties die veel wind vangen. En veelal met een panoramisch uitzicht.

Eenvoudig met de hand bedienen

Het inschuifbare windscherm SPICA CORNELS® Glass zorgt voor de gewenste afscherming op die dagen waarop de servetten van tafel waaien. Eenvoudig met de hand klikt men het glazen paneel omhoog waardoor er een geborgen terras ontstaat. Net zo eenvoudig schuift u het bovenste glas paneel weer voor het onderste wanneer koelte van wind juist aangenaam is.

Het transparante van het glas en het minimalistisch design van de verticale profielen maken het terras tot een aantrekkelijk ontmoetingsplaats. Een toegevoegde waarde waardoor gasten langer op het terras blijven en meer bestellen van de kaart. Beschut genieten van het vrije uitzicht op een van de mooiste locaties in de stad.

Vrijstaand of mobiel glazen windscherm

Bij restaurant MAAS staan de glazen windschermen op een vaste plek verankert in de grond op het plein aan de kade en op het terras direct naast de ingang van het restaurant. Wilt u luwte bieden aan uw gasten? Uitzicht behouden? En is alleen een mobiel systeem toegestaan? Dan realiseren we voor u de versie met plantenbak en wieltjes. Soepel te verplaatsen. Extra sfeervol. Neem contact op voor meer informatie. 

Lees meer over onze inschuifbare glazen windschermen in ons blog en bekijk de video.

LET'S CONNECT

And make wonderful memories