GLASSYSTEMEN EN VASTE WANDEN

Wilt u uw terras onder alle weersomstandigheden jaarrond gebruiken dan is het afzetten van uw terrasoverkapping met een glassysteem zeer effectief.
 

Glas zorgt voor licht en ruimte


CORNELS biedt diverse glassystemen voor het afzetten van uw terrasoverkapping en andere doeleinden. Glassystemen voor de horeca, voor terrasoverkappingen in de tuin of aan de woning en glassystemen voor openbare gebouwen: van unieke gemotoriseerde borstwering (die zowel naar boven of naar beneden openen) tot glazen deuren die zorgen voor een welkom entree. Van vaste glaswanden tot verstelbare windschermen, beiden voorzien van geïntegreerde ledverlichting. Naast glas bieden we ook aluminium rabatwanden.

CORNELS biedt high-end systemen van glas voor elke behoefte.

PROFITEER OPTIMAAL VAN DAGLICHT

Door uw terrasoverkapping af te sluiten met onze glassystemen, zoals schuifdeuren of gemotoriseerde borstwering of gemotoriseerde glazen windschermen maakt u optimaal gebruik van daglicht en creëert u meer comfort, lekker uit de wind, en heeft u een panoramisch uitzicht. Systemen combineren kan natuurlijk ook.

Ook voor kantoren, openbare ruimtes of horeca bieden we een ruim assortiment high-end glassystemen. 
Denk aan vaste glaswanden om ruimtes op te delen, tussenschermen voor nieuwe richtlijnen, flexibele oplossingen zoals schuifwanden of verplaatsbare schermen. 

MAATWERK

Glas biedt zoveel mogelijkheden. Al onze glassystemen zijn maatwerk. Op onze website tonen we een deel van het assortiment. Naast glas bieden we o.a. aluminium rabatwanden. Welke systemen passen het beste bij uw wensen en bij de eisen waaraan uw omgeving moet voldoen? Wij denken graag met u mee en bieden een maatwerkoplossing. Neem contact op voor een afspraak.