Screen-zorgt-ook-voor-isolatie
Welkom bij CORNELS

Hét vooraanstaande label voor overheidsfaciliteiten in alle seizoenen

Werkt u bij een overheidsinstelling en streeft u ernaar om optimale faciliteiten te bieden aan burgers en medewerkers, ongeacht de weersomstandigheden? CORNELS begrijpt het belang van efficiëntie en duurzaamheid voor voorzieningen overheidsgebouwen. Wij zijn er trots op dat we hoogwaardige maatwerkoplossingen als glassystemen, screens en overkappingen kunnen presenteren die overheidsgebouwen en openbare ruimtes omvormen tot faciliteiten die jaarrond comfortabel en gastvrij zijn. Excellente kwaliteit, zonder compromissen.

Unieke faciliteiten voor uw overheidsgebouw

Voor de overheid is het bieden van toegankelijke en betrouwbare voorzieningen essentieel. Wij geloven dat een perfect ingerichte ruimte, die in alle seizoenen functioneel blijft, bijdraagt aan het welzijn van de gemeenschap. Onze producten maken buitenruimtes en gebouwen geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar. Laat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Hierdoor ervaren burgers en medewerkers altijd een gastvrij en comfortabel gevoel.

lamellen-overkapping-inschuifbaar
Terrasoverkapping-recreatiegebied
Contemporary and functional

Verbind buiten met binnen

En hoe kan dat beter met een complete overkapping.  CORNELS biedt innovatieve oplossingen voor overheidsinstellingen:

Overkappingen met vouwdak

Onze reeks inschuifbare overkappingen met vouwdaken is uniek en past perfect bij overheidsgebouwen of openbare plekken. Dankzij de waterdichte schuifdaksystemen met hoogwaardig aluminium frame en pvc doek zijn uw faciliteiten beschermt tegen regen, wind en zon. Het zonnetje juist toelaten kan ook. Verbind buiten met binnen. Ideaal voor binnenplaatsen, recreatiegebieden of wachtruimtes buiten.

Lamellen overkappingen

Onze overkappingen met kantelbare lamellen bieden de mogelijkheid om met lichtinval te spelen en te ventileren. Modern en functioneel. Een dak waarvan lamellen openschuiven én kantelen behoort ook tot de vele mogelijkheden van ons maatwerk. Een lamellen overkapping verhoogt het comfort voor de gebruikers en is met name geschikt voor gemeenschappelijke ruimtes zoals parken, wachtruimtes bij overheidsgebouwen, inspirerende werkruimte of terrassen van gemeentehuizen.

Screens-CORNELS-voor-ramen-restaurant
Insulation and privacy at once

Screens voor ramen

Onze screens zijn ideaal voor overheidsgebouwen, omdat ze bijdragen aan energiebesparing en tegelijkertijd privacy bieden. De ritsscreens zijn effectief in het beheren van de binnentemperatuur en kunnen, indien gewenst, worden voorzien van het logo van de overheidsinstelling. Lees meer over de energie-efficiency van toepassen van screens op onze assortimentspagina.

Glazen-vouwwanden-horeca-terrasoverkapping
Glazen-schuifwanden-voor-vergaderruimtes
Handmatig-bedienbare-inschuifbare-glazen-windschermen
Spacious and flexible

Extra comfortabele en veelzijdige ruimtes creëren met glassystemen

Wilt u grote ruimtes ook kunnen opdelen in kleinere kamers voor besloten bijeenkomsten of vergaderingen? Heeft het restaurant van uw overheidsgebouw een terras met een ligging waar het vrijwel altijd waait? Glassystemen bieden uitgebreide mogelijkheden voor uw locatie.

Glassystemen

Glazen schuifwanden

Onze glazen schuifwanden zijn de perfecte oplossing voor multifunctionele ruimtes binnen overheidsgebouwen. Ze bieden de mogelijkheid om ruimtes flexibel in te delen, zonder in te leveren op esthetiek en functionaliteit. Creëer besloten vergaderruimtes en spreekruimtes. Een open sfeer gewenst, dan schuift u de wanden weer open.

Glazen vouwwanden

Of het nu gaat om het indelen van vergaderruimtes of het creëren van spreekkamers en werkruimtes in openbare ruimtes, onze glazen vouwwanden bieden flexibiliteit en functionaliteit.

Inschuifbare glazen windschermen

Beschutting tegen de wind op het terras van uw overheidsgebouw. Biedt het restaurant voor uw medewerkers en voor bezoekers van uw pand een terras? Is dit terras gelegen op een locatie waar het regelmatig waait, dan bieden de inschuifbare glazen windschermen een ideale oplossing om een beschutte plek te creëren. Lekker comfortabel uit de wind op het terras.

Twee-lamellen-overkappingen-voor-strandhotel-cadzand-bad-CORNELS
Ultimate potential

De toekomst van overheidsfaciliteiten

Met onze unieke systemen bieden we  de mogelijkheid om voorzieningen overheidsgebouwen aan te passen aan veranderende weersomstandigheden. Of het nu gaat om bescherming tegen regen, zon of het creëren van een ideale lichtinval, met onze oplossingen bent u verzekerd van toekomstbestendige, onderscheidende faciliteiten.

Aluminium-kozijnen-voor-serre
Inschuifbare-lamellen-overkapping-CORNELS-bij-Corendon-hotel
Collaboration for a sustainable future

Betrokken partner om uw faciliteiten naar een hoger niveau te tillen

CORNELS is naast high-end label ook een betrokken partner vanaf het initiële ontwerp tot aan de uitvoering. Ons team van specialisten werkt nauw samen vanaf de allereerste schetsen. Samen veranderen we elke buitenruimte in een meesterwerk.

CORNELS heeft ruime ervaring met zeer diverse projecten. Van een intiem terras voor particulieren tot veelomvattende zakelijke projecten. Elke opdracht is uniek en samen bekijken welke technische oplossing de beste is voor het vraagstuk.

Neem vandaag nog contact op onze adviseurs voor voorzieningen overheidsgebouwen en ontdek hoe we samen uw project naar het volgende niveau kunnen tillen.

ELEVATE YOUR OUTDOOR SPACE

Verken het onbegrensde
en exclusieve buitenleven.

Voorzijde-magazine-CORNELS-Horeca-projecten