5 toepassingen voor een lamellenoverkapping

Buitenleven
Lamellendak
Wonen
lamellen-terrasoverkapping-top-5

In de hedendaagse architectuur en woninginrichting is de lamellenoverkapping een ware sensatie geworden. Dankzij de veelzijdige toepassingsmogelijkheden kunnen deze overkappingen naadloos integreren in diverse woonstijlen en bijdragen aan een luxueus terrascomfort. In deze blog presenteren we met trots de top 5 toepassingen van onze exclusieve terrasoverkapping met lamellendak.

schaduw-op-welness-terras
lamellenoverkapping-wellness

1. Vrijstaande lamellen terrasoverkapping: het ultieme welnessterras

Stelt u zich een idyllische woonboerderij voor, compleet met een zwembad, jacuzzi en een omgebouwde wellness schuur. Het enige wat ontbrak was een luxueuze schaduwplek. En dat is precies wat onze ALYA CORNELS® uit de Elite serie heeft gebracht. Als vrijstaand element op dit welnessterras is het de kroon op het werk. Door de lamellen te kantelen, biedt het de ideale schaduw, terwijl het volledig kan openen voor die zonnige momenten. Een ware oase van luxe.

Bekijk hier het volledige welnessterras project.

inschuifbaar-lamellendak
penthouse-lamellen-overkapping

2. Het dakterras van een penthouse: comfort en uitzicht gecombineerd

In de stedelijke omgeving van penthouses zien we een toenemende trend van lamellenoverkappingen. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook uitermate functioneel. Onze terrasoverkapping biedt bescherming tegen de felle zon en kan het interieur koel houden. Bovendien kunnen, met behulp van onze gemotoriseerde glassystemen, de wanden worden gesloten om een behaaglijke plek te creëren zonder het waanzinnige uitzicht te verliezen.

Inschuifbaar-lamellendak-CORNELS-huis-en-tuin
Aan-de-gevel-geplaatste-terrasoverkapping

3. Luxe woonhuis met de lamellenoverkapping aan de gevel

Voor de liefhebbers van buitenleven is er niets frustrerender dan gedwongen binnen te blijven vanwege het weer. Dankzij onze lamellenoverkapping aan de gevel van een luxe woonhuis, is dit verleden tijd. De overkapping zorgt voor optimale zonwering en biedt de bewoners een beschutte plek om van hun tuin te genieten, zelfs op regenachtige dagen.

Meer weten over dit project? Klik hier.

Comfortabel-terras-met-inschuifbare-lamellendak-inbouw-terras-appartement

4. Vergroten van de woonruimte van een chique appartement

Een terras kan functioneren als een natuurlijke uitbreiding van het interieur, vooral bij appartementen. Met onze POLLUX uit de CORNELS® Elite serie, ingebouwd in een bestaand terras, hebben de eigenaren van een luxe appartement dit tot realiteit gemaakt. De lamellen kunnen worden aangepast aan elke weersomstandigheid, waardoor het een perfecte aanvulling is op de woonruimte.

Neem hier een kijkje op het terras van dit prachtige appartement

Kantelbare-aluminium-lamellen-CORNELS-in-houten-veranda
Inbouw-lamellendak-in-veranda-droneshot

5. Een modern lamellendak in een traditionele houten veranda

De perfecte fusie van modern en traditioneel wordt gerealiseerd in dit project. De eigenaren van een landelijke woning wilden de esthetiek van een houten veranda, maar met het gemak van moderne technologie. Met onze inbouwlamellen is hun wens vervuld. Het resultaat: een prachtige houten veranda die flexibel is in het reguleren van licht, schaduw en regen.

Bekijk hier de prachtige combinatie van traditie en moderniteit.

Is uw interesse gewekt? Deze lamellenoverkappingen kunnen uw woon- of buitenruimte naar een geheel nieuw niveau tillen. Neem contact op met onze dealer om uw ultieme woondroom te verwezenlijken.

Deel dit artikel

Terrasoverkapping omtoveren tot complete tuinkamer

Is uw tuin dé plek waar u tot rust komt? Of graag lange avonden door brengt.
Lees bericht
Luxe-tuinkamer-glazen-schuifwand

Voordelen terrasoverkapping t.o.v. pergola zonwering

Een terrasoverkapping met vouwdak van doek verward men s met een pergola zonwering.
Lees bericht
Terrasoverkapping-met-vouwdak-in-tuin

Connect

Ontvang de nieuwste CORNELS creaties (maximaal 4x per jaar)