lamellen_overkappingen
Welkom bij CORNELS

Dé vertrouwde partner voor architecten bij het vormgeven
van high-end buitenruimtes

Werkt u aan geavanceerde architectonische concepten zoals winkelcentra, sportfaciliteiten, boulevards, horecapleinen, andere openbare ruimtes, luxe appartementencomplexen of villawijken? CORNELS is hét label voor elke architect die de buitenruimte van hun project tot een kunstwerk wil verheffen. Onze high-end maatwerkproducten openen een wereld van creatieve mogelijkheden.

Van luxe vierseizoenen terrasoverkappingen voor horecapleinen en strandboulevards tot volledige tuinkamers met diverse wanden en aluminium overkappingen met een lamellendak: CORNELS heeft het allemaal. Onze producten zorgen voor een naadloze integratie van binnen- en buitenruimtes, waardoor buitenleven een geheel nieuwe dimensie krijgt. Creëer rust en ruimte, schaduw en licht.

luxe-tuinkamer-met-inbouw-lamellendak
Captivating the senses

Innovatieve CORNELS oplossingen voor architecten

In de architectuur draait alles om precisie, innovatie en het omzetten van visie in realiteit. Elk detail, groot of klein, moet worden geperfectioneerd. Met CORNELS-producten krijgt de buitenervaring een geheel nieuwe dimensie. Onze systemen zijn zo ontworpen dat ze real-time reageren op wisselende weersomstandigheden, waardoor ze een ideale keuze zijn voor vooruitstrevende architecten.

Inschuifbare terrasoverkapping met vouwdak

Een symbool van architecturale verfijning, ons op maat gemaakte inschuifbare terrasoverkapping met vouwdak combineert stijl en functie. Dit waterdichte systeem, ondersteund door een stevig aluminium frame, kan vloeiend worden geïncorporeerd in elk architecturaal ontwerp.

High-end terrasoverkappingen met lamellendak

Ervaar het ultieme in moderne luxe. Onze lamellendaken bieden de flexibiliteit om te spelen met licht en lucht, die samen met onze wandafsluitingen het buitenleven het hele jaar door mogelijk maken. Onbeperkte mogelijkheden. Speel met de elementen. Veel toepassingsmogelijkheden. Zowel voor tuinen, dakterrassen, inbouw mogelijkheden voor terrassen van appartementen, als in houten veranda’s, poolhouses, openbare ruimtes etc. Lamellen die kantelen én inschuiven. Alles geheel naar uw design.

Aluminium-kz
Terras-vierseizoensoverkapping-lamellen
Glazen-vouwwanden-horeca-terrasoverkapping-CORNELS
Make the most out of daylight

Glas zorgt voor licht en ruimte

Met glas loopt binnen en buiten naadloos in elkaar over. Biedt onbelemmerd uitzicht. CORNELS biedt diverse high-end glassystemen, uiteraard maatwerk, om toe te passen in uw ontwerp.

Glazen schuifwanden

Onze schuifwanden en vouwwanden bieden ruimtelijke flexibiliteit en stijl, terwijl ze een naadloze overgang tussen binnen en buiten mogelijk maken. Dankzij de transparante connectie met de omgeving ervaart men meer licht. Lucht. Uitzicht. Meer uren om van te genieten en momenten om te koesteren. Ultieme beleving.

Glazen vouwwanden

Van dubbelglas tot volledig thermisch onderbroken geïsoleerde vouwwanden. Stijlvol om toe te passen in uw ontwerpen van wooncomplexen tot kantoren, van villa’s tot penthouses, van horeca tot andere bedrijfsruimtes.  Glazen vouwwanden bieden mogelijkheden voor volledig open ruimtes tot het creëren besloten beschutte plek. Flexibel, stijlvol, beschut en comfortabel.

Gemotoriseerde glazen borstwering

Breng luxe op een hoger niveau met onze geavanceerde oplossingen; ideaal voor horecaterrassen.  Extra bescherming. Meer beschutting. Ultieme beleving.

Inschuifbare glazen windschermen

Deze zijn perfect in het ontwerp van terrassen van hotels, restaurants of cafés. Comfortabel uit de wind, flexibel toe te passen. Verrijk het design met een vleugje groen en esthetiek met onze variant die plantenbakken bevat.

Exclusieve-tuinkamer
Screen-horeca-ramen-restaurant
Stylish insulation, sustainable solution

Geavanceerde klimaatcontrole met screens voor ramen en in overkappingen

Biedt geavanceerde klimaatcontrole met onze ritsscreens, perfect voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. De elegante screens integreren zon- en warmteregulering, stijl en sfeerbeleving. Esthetische verrijking van het exterieur. Uitnodigend comfort voor het interieur.

Comfortabel-terras-met-inschuifbare-lamellendak-inbouw-terras-appartement
Comfort-met-inbouw-lamellendak-inschuifbaar-kantelbaar
Create masterpieces

CORNELS, uw betrokken partner vanaf de eerste schetsen

CORNELS is naast high-end label ook een betrokken partner voor architecten vanaf het initiële ontwerp tot aan de uitvoering. Ons team van specialisten werkt nauw samen met architecten vanaf de allereerste schetsen. Samen veranderen we elke buitenruimte in een meesterwerk.

CORNELS heeft ruime ervaring met zeer diverse projecten. Van een intiem terras voor particulieren tot veelomvattende zakelijke projecten. Elke opdracht is uniek en samen bekijken welke technische oplossing de beste is voor het vraagstuk.

In de wereld van architectuur maken details het verschil tussen goed en uitzonderlijk. Bij CORNELS is uitmuntendheid de norm in elk product en elke dienst die we bieden. Als architect op zoek naar een partner die uw visie voor buitenruimtes begrijpt en kan waarmaken, hoeft u niet verder te zoeken.

Neem contact op onze adviseurs en ontdek hoe we samen uw project naar het volgende niveau kunnen tillen.

ELEVATE YOUR OUTDOOR SPACE

Verken het onbegrensde
en exclusieve buitenleven.

Voorzijde-magazine-CORNELS-Horeca-projecten