Meest ultieme overkapping: inschuifbare én kantelbare lamellen

Inschuifbaar en kantelbaar
Lamellendak
inschuifbare-en-kantelbare-lamellen

Realiseer uw woondroom met de meest ultieme terrasoverkapping met inschuifbare én kantelbare lamellen. Wanneer u de beslissing neemt om uw buitenleven te verheffen naar een hoger niveau, dan volgt de keuze uit vele opties en mogelijkheden. U kiest voor het moderne design van een lamellen terrasoverkapping. Selecteert u dan een model met kantelbare of met inschuifbare lamellen?  In deze blog leest u dat CORNELS de ultieme overkapping biedt die beide functie combineert!

Gesloten-lamellendak-inschuifbaar-kantelbaar
Gekantelde-lamellen-overkapping

Persoonlijke voorkeur

Het gebruik van de buitenruimte is voor ieder persoonlijk. Bij het samenstellen van uw terrasoverkapping of complete tuinkamer zijn uw wensen maatgevend. Licht, lucht, zon, schaduw, beschutting; de mogelijkheden zijn onbegrensd. Zeker wanneer u een terrasoverkapping met een lamellendak wenst, want kiest u voor kantelbare lamellen, een lamellendak dat inschuift of wilt u genieten van de voordelen van beiden functies?

Kantelbaar-en-inschuifbaar-AVIOR-CORNELS-Elite-serie
inschuifbare-en-kantelbare-lamellen

Voordelen van inschuifbare én kantelbare lamellen

Met de functie kantelbare lamellen speelt u met licht. Creëert u de mooiste schaduwlijnen. En bepaalt u zelf de mate van zon op uw terras. Kantel de lamellen om de zon te weren of juist toe te laten. Volledig schaduw bieden, kan door het dak volledig te sluiten. Het gesloten dak is bovendien volledig waterdicht, dus dat is aangenaam buiten zitten in regenachtige omstandigheden.

Wanneer u juist graag volledig van de zon wilt kunnen genieten, zonder belemmeringen. Wanneer u volop wilt profiteren van het daglicht, dan is een inschuifbaar lamellendak ideaal. Met een druk op de knop schuift u de lamellen opzij en ontstaat een open ruimte.

Onze AVIOR CORNELS® Elite serie biedt beide functies in één high-end overkapping en dat is uniek. Inschuifbare én kantelbare lamellen in één systeem. Samen met de diverse mogelijkheden voor extra comfort door wanden te sluiten, ontstaat het ultieme woongenot! Best of both worlds.

Schuif-het-dak-van-uw-tuinkamer-open-met-lamellendak
Inbouw-lamelendak-kantelbare-en-inschuifbare-lamellen-prachtige-schaduwlijnen

Inbouw lamellendak

Het integreren van lamellendaken (en vouwdaken) in een bestaande constructie passen onze dealers ook toe. Wilt u de sfeer van een houten veranda combineren met de moderne gemakken van het lamellendak? Zowel onze kantelbare lamellendaken ALYA CORNELS series als onze inschuifbaar lamellendak POLLUX CORNELS Elite serie als het dak dat beiden functies combineert AVIOR CORNELS serie passen we toe in houten veranda en tuinkamers. Sfeervol, licht en ruimtelijk.

En wat dacht u van terrassen van appartementen of penthouses? Ook hier zien we steeds meer luxe buitenruimtes voorzien van lamellendak ontstaan of ontworpen om toe te passen in de bestaande constructies.

Voor meer inspiratie bekijkt u onze gerealiseerde projecten.  Of vraag ons magazine aan.

Ook de meest ultieme terrasoverkapping met lamellendak met inschuifbare én kantelbare lamellen om uw buitenruimte te verheffen naar het hoogste niveau? Neem dan contact op voor een afspraak. 

Deel dit artikel

Lekker uit de wind op het terras

Hoe zorgt u voor een comfortabel terras aan het water, op pleinen of in de polder?
Lees bericht
inschuifbaar-glazen-windschermen-horeca-SPICA-CORNELS-GLASS

Connect

Ontvang de nieuwste CORNELS creaties (maximaal 4x per jaar)