inbouw-lamellendak-tuinkamer-inschuifbaar-en-kantelbaar
Welkom bij CORNELS

Het label voor maatwerk vierseizoenen terrassen,
glassystemen en zonwering

In de wereld van bouwkundige ontwerpen is elk detail cruciaal. Als aannemer begrijpt u als geen ander het belang van het realiseren van hoogwaardige projecten die vakmanschap en esthetiek combineren. Onze high-end terrasoverkappingen, glassystemen en screens vormen een naadloze aanvulling op uw bouwkundige projecten, waarbij elk element met zorg wordt vervaardigd en exclusieve materialen worden gebruikt.

Naast high quality assortiment biedt CORNELS aannemers ook ondersteuning in bouwtechnisch advies en
ontwerp- en tekenservice (o.a. 2D tekenwerk en 3D visuals) en meer.

Inbouw-lamellendak-geopend
Lamellendak
Tailor-made luxury

Gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap

Onze excellente producten worden vervaardigd met een uitmuntende selectie van materialen, waarbij duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan. Onze specialisten werken nauw met u samen om maatwerk te bieden. die voldoen de kenmerken van uw project. Samen transformeren we outdoor dromen naar hoogstaande realisaties.

Of het nu gaat om onze overkappingen voor aannemers, inbouw lamellendaken in houten veranda’s, het realiseren van complete tuinkamers, het integreren van glazen wanden voor een gevoel van openheid en transparantie, louvres voor een eigentijds accent, zonwering opties, geavanceerde glassystemen – onze specialisten vertolken de behoefte van particuliere en zakelijke klanten. Individueel maatwerk is onze norm en verwachtingen overtreffen onze missie.

Tuinkamer-hout-aluminium-lamellen-glazen-schuifwanden
Terrasoverkapping-met-vouwdak-in-tuin
Bring the outside in

Innovatie in beweging

Net zoals uw bouwkundige realisaties het hele jaar door gewaardeerd worden, versterken onze terrasoverkappingen de buitenervaring op sublieme wijze, perfect aansluitend bij elk project. Of het nu gaat om sfeervolle restaurants, een tuinkamer, luxueuze hotels of veelzijdige bedrijfsgebouwen, onze terrasoverkappingen passen naadloos bij elk project. Gasten en bewoners kunnen genieten van ongekende pracht in de buitenlucht. Onze veelzijdige ontwerpen passen zich aan elke weersomstandigheid aan, waardoor uw project het hele jaar door gebruikt kan worden.

Terrasoverkappingen met vouwdak

Wij bieden een scala aan hoogwaardige oplossingen die uw projecten transformeren en verrijken. Onze overkappingen voor aannemers met vouwdak van doek zijn een unieke combinatie van waterdicht schuifdaksysteem en hoogwaardig aluminium frame. Volledig aanpasbaar op huisstijl, bieden ze bescherming tegen de elementen en flexibiliteit in het creëren van de perfecte sfeer op het terras. Samen met onze glassytemen creëert u een jaarrond terras om in alle omstandigheden te gebruiken.

Terrasoverkappingen met lamellendak

Speel met lichtinval en ventileer op een nieuwe manier met onze overkappingen voor aannemers met lamellendak. Het kantelbare lamellen systeem biedt de mogelijkheid om de lichtinval en ventilatie naar wens aan te passen. Of u nu een volledig open terras wilt creëren of beschutting wilt bieden tegen regen en zon, onze lamellendaken bieden ongekende prestaties en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Extra aantrekkelijk zijn de overkappingen met lamellen die zowel kantelbaar als inschuifbaar zijn in één systeem. Inbouw in bestaande constructies behoort ook tot de vele mogelijkheden. Zo biedt u een unieke oplossing, die nieuw is in de bouwsector.

glazen-schuifwanden-terrasoverkappingen-vormt-tuinkamer
Glazen-vouwwanden-horeca-terrasoverkapping
inschuifbaar-glazen-windschermen-horeca-SPICA-CORNELS-GLASS
Sensational experience

De veelzijdigheid van de CORNELS' glassystemen

Als aannemer ontvangt u vele aanvragen die allen verschillen in wensen. Maatwerk biedt ongekende mogelijkheden. Een uitgebreid aan maatwerk glassystemen bevordert het realiseren van de meest uitlopende ontwerpen. CORNELS assortiment bestaat uit diverse systemen.

In- en uitschuifbare glazen windschermen

Onder andere voor horeca is ons inschuifbare glazen windscherm een populair product. Gasten zitten zo lekker uit de wind op het horecaterras. De glazen windschermen worden eenvoudig met de hand bediend via een gasveer; er is geen elektra nodig. Ideaal voor terrassen aan het water, in de polder of op pleinen. Dankzij het glas blijft het panoramisch uitzicht van het terras behouden. Kies voor onze variant met ingebouwde plantenbakken voor een extra vleugje groen en esthetiek.

Glazen schuifwanden

Wij geloven we dat stijl en functionaliteit hand in hand gaan. Onze glazen schuifwanden combineren elegante esthetiek met praktische veelzijdigheid. Ze vervagen de grenzen tussen binnen en buiten. Genieten van een adembenemend uitzicht terwijl men beschermd is tegen de elementen. Onze glazenschuifwanden worden veelal toegepast in terrasoverkappingen en veranda’s voor het realiseren van complete tuinkamer. En ook voor horeca om ruimtes in te delen en vergaderzalen te realiseren.

Gemotoriseerde glazen borstwering

Introduceer een ongeëvenaarde luxe met onze gemotoriseerde glazen borstwering, perfect voor wanden in terrasoverkappingen voor particulieren of de horeca. Controle over het uitzicht en beschutting.

Glazen vouwwanden

Elk bouwproject is uniek. Daarom hebben we glazen vouwwanden ontwikkeld die u de vrijheid geven om de ruimte volgens uw visie vorm te geven. Of het nu gaat om het creëren van een open en luchtige omgeving tijdens warme dagen of het sluiten van de wanden voor een knusse sfeer op koudere dagen. De thermisch onderbroken systemen voldoen aan de isolatie eisen.

serre-met-gesioleerde-thermisch-onderbroken-aluminium-kozijnen
thermisch-onderbroken-profielen-aluminium
Aluminium-kozijnen-kantoor-CORNELS
Style meets strength

De vele toepassingsmogelijkheden van onze aluminium kozijnen

Duurzaamheid is een thema dat vaak bovenaan de wensenlijst staat. Ook CORNELS houdt zich uiteraard bezig. Onze aluminium kozijnen en profielen zijn solide, weersbestendig en met excellente isolatiewaardes. Bovendien een lust voor het oog. De vraag naar dit stijlvolle CORNELS product stijgt dan ook aanmerkelijk.

Volledig geïsoleerde serre creëren

Aanvraag voor het realiseren van een volledige geïsoleerde serre? Met onze thermisch onderbroken serre-profielen en kozijnen van aluminium vormt u samen met het triple glas een volledig geïsoleerde ruimte. Een majestueuze en zeer comfortabel vertrek.  Ultiem comfort. Optimaal genieten voor uw klanten (energielabel A).

Aluminium kozijnen voor terrasoverkappingen

Al jaren passen we onze aluminium kozijnen toe in de aluminium overkappingen. Ideaal om bijvoorbeeld vaste glazen wanden in de terrasoverkapping te plaatsen. De aluminium kozijnen plaatsen in houten veranda om een tuinkamer of poolhouse te realiseren, ook dat behoort tot de toepassingsmogelijkheden van maatwerk aluminium kozijnen.

Binnen-kozijnen van aluminium

Van bestaande kantoorruimtes opdelen tot een extra, transparante kamer creëren in een nieuwbouw-villa. Welke aanvraag u als aannemer ook krijgt voor het toepassen van aluminium binnen-kozijnen; met onze maatwerkproducten realiseert u elke wens.

Screen-horeca-ramen-restaurant
Screen-sluit-terrasoverkapping-af
Create ultimate conditions

Screens voor ramen en overkappingen

Onze screens zijn niet alleen ideaal voor het weren van de laagstaande zon in uw terrasoverkapping, maar ook perfect voor de ramen van uw bouwproject. Of het nu zomer of winter is, onze screens helpen het klimaat te beheersen, waardoor uw ruimte koel blijft in de zomer en warmte vasthoudt in de winter. Van restaurant ramen tot kantoorgebouwen, onze screens voegen comfort en privacy toe aan elke ruimte en kunnen zelfs voorzien worden van uw logo om uw project extra te laten opvallen.

Let's connect

Neem contact met ons op

Ontdek de vele mogelijkheden van onze producten, volledig aangepast aan uw unieke bouwprojecten.  CORNELS staat klaar om uw visie te realiseren met onze hoogwaardige, innovatieve producten. Van complete terrasoverkappingen met vouwdak tot lamellendak, van in- en uitschuifbare glazen windschermen tot glazen vouwwanden en gemotoriseerde glazen borstwering. We bieden de oplossingen die uw bouwprojecten transformeren in prachtige, veelzijdige ruimtes. Samen creëren we meesterwerken.

ELEVATE YOUR OUTDOOR SPACE

Verken het onbegrensde
en exclusieve buitenleven.

Voorzijde-magazine-CORNELS-Horeca-projecten