Terrasoverkapping-met-vouwdak-horeca-restauria

Restaria De Vos | Ermelo

Suit all tastes

Horeca-overkapping-geopend
Terrasoverkapping-vouwdak-horeca-overkapping-inschuifbaar
Sfeervol en smaakvol

Extra outdoor experience

Sfeervolle horecagelegenheid De Vos is een mooie mix van cafetaria en restaurant. Het rustgevende en uitnodigende terras is uitgebreid met een fraaie overkapping met vouwdak. Hierdoor ervaren gasten nog meer verblijfscomfort en keuzemogelijkheden. Genieten in de zon of schaduw? Zelfs op regenachtige dagen kiezen bezoekers voor een beschut plekje onder het vouwdak. Extra gastvrijheid. Extra omzet.

Schuifdak-horeca
Open-horecaterras-borstwering-vouwdak
CORNELS COLLECTION

Design in detail

Antracietkleurige
aluminium overkapping

Terrasoverkapping met vouwdak:
NAVI CORNELS® Base serie
Dimbare ledverlichting

Gemotoriseerde borstwering:
SIRIUS CORNELS® Glass

Glazen schuifwanden:
STELLA CORNELS® Glass

Expand
your space

Glazen-schuifdeuren-glazenschuifwand-horeca-overkapping
Glazen-schuifwanden-terrasoverkapping
Vierseizoensterras
Vierseizoenenterras

Warm hospitality

Een plek bieden waar gasten zich altijd thuis voelen. Bij regen en wind beschutting bieden. En op een zomerse dag een plek in de schaduw als in de zon om uit te kiezen. Deze wens van de eigenaar van deze horeca-gelegenheid is gerealiseerd met dit vierseizoensterras. De ondernemer hecht veel waarde aan warme gastvrijheid. Het realiseren van de vierseizoenen-terrasoverkapping is een groot onderdeel van deze warmhartigheid. Gasten voelen zich nog meer welkom op dit gezellige, behaaglijke terras. Sinds deze uitbreiding op het terras trekt het restaurant extra gasten aan.

Vierseizoensterras toegevoegde waarde voor de horeca

In de horeca is een comfortabel vierseizoensterras onmisbaar om ruimte en comfort te bieden. Met een terrasoverkapping van CORNELS  brengt u uw horecaterras in de juiste sfeer en biedt u comfort. Een terrasoverkapping is de ideale oplossing om uw gasten in alle seizoenen het buitenleven en de omgeving te laten beleven. Bovendien vergroot u hiermee de capaciteit en zorgt u uiteraard ook voor meer omzet. Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt op uw horecaterras: met overkapping is het altijd genieten!