Complete-tuinkamer-ALYA-CORNELS

Amstelveen

Sunlights art through louvered shades

schaduwlijnen-door-lamellendak
spelen-met-licht-kantelbare-lamellen
Genieten in het groen

Beautiful moments become wonderful memories

De stoere en toch elegante tuinkamer sluit naadloos aan op de omgeving. Deze versterkt de kubistische kaders van het woonhuis en vormt een perfecte combinatie met de fraaie begroeiing. In alle seizoenen is de stijlvolle buitenruimte aangenaam en uitnodigend voor de bewoners. Geniet van invallend zonlicht en schaduwspel. Van waardevolle uren in goed gezelschap. Omarm het buitenleven in alle seizoenen.

tuinkamer-louvres-glaswanden-maatwerk
Glazen-schuifwand-STELLA-CORNELS-GLASS
CORNELS COLLECTION

Design in details

Antracietkleurige aluminium terrasoverkapping

Kantelbare lamellen:
ALYA CORNELS® Pro serie

Kantelbare louvres:
MAIA CORNELS® Louvres

Glazen schuifwanden:
STELLA CORNELS® Glass

Every season
is a reason
to gather
with loved ones

Vrijstaande-tuinkamer
Luxe-tuinkamer-glazen-schuifwand
Dubbele lamellen terrasoverkapping

Be original

Deze vrijstaande tuinkamer in een groene oase bestaat uit een dubbele lamellen terrasoverkapping. In het voorste gedeelte met open wanden is het genieten van het kopje koffie in de voorjaarszon en het heerlijk dineren op zomerse avonden. Het achterste deel biedt het hele jaar een plek om te onthaasten. Voorzien van een vaste wand met kantelbare aluminium louvres MAIA CORNELS® Louvres voor gewenste privacy en beschutting. In de andere zijwanden bieden glazen schuifwanden de flexibiliteit van openheid, licht en comfort.

Perfect mix tussen allure en design

De vrijstaande tuinkamer vormt een aangename loungehoek. Knus en comfortabel in de winter. Aangenaam koel in de zomer. Dankzij de stijlloze glazen schuifdeuren een naadloze aansluiting op de plantrijke omgeving. Een groene oase. Samengesteld met oog voor details.

Met kantelbare lamellen in het dak bepalen de bewoners zelf de hoeveelheid zonlicht en schaduw er wordt geboden. Spelen met licht en mooie schaduwlijnen creëren is het aantrekkelijke aan kantelbare lamellen ALYA uit de CORNELS® Pro serie. De dimbare led-verlichting zorgt voor sfeervol avondlicht.

Origineel maatwerk vrijstaande tuinkamer

Geen enkele tuinkamer of terrasoverkapping van CORNELS is gelijk. Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op de wensen en behoefte van de klant. Op die manier is elk buitenverblijf uniek.

In ons blog Terrasoverkapping omtoveren tot tuinkamer meer informatie over het realiseren van een originele tuinkamer.

LET'S CONNECT

And make wonderful memories