inschuifbare-en-kantelbare-lamellen

Zuid-Holland

Shelter, shade and reflections

Kantelbare-en-inschuifbare-lamellen-laat-de-zon-toe-of-weer-de-zon
Luxe-lamellen-overkapping-kantelbaar-inschuifbaar-AVIOR-CORNELS-Elite-serie
Zuid-Holland

Mesmerizing moments

De luxe living van de villa loopt naadloos door in een exclusief terras. Met adembenemend uitzicht op het water en polderlandschap. De spectaculaire terrasoverkapping is als de omlijsting van een schilderij, met bewegende beelden. Een intrigerend panorama om in goed gezelschap onbegrensd van te genieten, op elk moment van de dag. Van de eerste zonnestralen tot aan een stralende sterrenhemel.

AVOIR-CORNELS-Elite-serie
Lamellen-overkapping-opengeschoven-dak
CORNELS COLLECTION

Design in details

Zwarte aluminium terrasoverkapping

Kantelbare en inschuifbare
witte lamellen:
AVIOR CORNELS® Elite serie

Dimbare ledverlichting

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op
de behoefte van de klant.

Experience the realm of the possibility

Terrasoverkapping-lamellen-schaduwlijnen
Kantelbaar-en-inschuifbaar-lamellendak
Wonen aan het water

Next-level outdoor living

Ervaar het ongekende gevoel van vrijheid. Til het buitenleven naar een nog hoger niveau. De geavanceerde technologie van onze overkappingen zorgt voor een ongeëvenaarde controle over de buitenervaring. De terrasoverkapping die is toegepast op deze heerlijke plek biedt de mogelijkheden om zowel het gehele lamellendak te openen of  te sluiten door het schuiven van de lamellen als het kantelen van de lamellen.

Kantelbaar én inschuifbaar lamellendak AVIOR

Ons meest uitgebreide model genaamd AVIOR uit de CORNELS® Elite serie biedt het beste van lamellen in een systeem. Met één druk op de knop kunnen de lamellen kantelen of inschuiven om de gewenste hoeveelheid zonlicht en schaduw te creëren. Deze flexibiliteit maakt het terras het hele jaar door bruikbaar, ongeacht het weer. Voor het ultieme buitengevoel.

Esthetisch en duurzaam

De eyecather van deze villa is de overkapping met eronder het ruime terras. De terrasoverkapping is voorzien van zwart aluminium en geïsoleerde witte aluminium lamellen, wat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook uitzonderlijk duurzaam. Het aluminium geeft een eigentijdse uitstraling aan uw buitenruimte en vormt hier een prachtige verlengstuk van de living. Bovendien is het aluminium bestand tegen de elementen, waardoor het jarenlang zijn stijl behoudt.

Lees meer over het kantelbaar en inschuifbaar lamellendak in ons blog: Meest ultieme overkapping: inschuifbare én kantelbare lamellen.

LET'S CONNECT

And make wonderful memories