Inbouw-lamellendak-AVIOR-CORNELS-Elite-serie

Drenthe

Creations that please the eye

Schaduwlijnen lamellendak
Inbouw-lamelendak-kantelbare-en-inschuifbare-lamellen-prachtige-schaduwlijnen
Ingenieus lamellendak

Connect with the environment

Verbind buiten met binnen. Deze schitterende boerderij in het uitgestrekte Drentse landschap onderging een totale transformatie. De uitnodigende royale veranda heeft een landelijke en stoere uitstraling, passend in de omgeving. Voor nog meer verblijfscomfort is het buitenverblijf voorzien van een ingenieus inbouw lamellendak. Licht, lucht, zon, schaduw; de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Comfort-met-inbouw-lamellendak-inschuifbaar-kantelbaar
CORNELS COLLECTION

Design in details

Inbouw lamellendak

Kantelbare en inschuifbare lamellen:
AVIOR CORNELS® Elite serie

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op de behoefte van de klant.

Bring the outside in

Schuif-het-dak-van-uw-tuinkamer-open-met-lamellendak
verbind-buiten-met-binnen-tuinkamer-lamellen-inbouw-dak
Ingenieus lamellendak

Designed to delight

Een buitenverblijf op maat gemaakt. Geheel passend bij uw wensen, stijl van de woning en de omgeving. In dit project is het ultieme lamellendak AVIOR uit de CORNELS® Elite serie ingebouwd in de tuinkamer met zicht op de weilanden en groene omgeving. De lamellen in dit dak kunnen zowel kantelen als inschuiven. Zo speelt u met licht. De gekantelde lamellen worden op afstand ingesteld. Regen of zon weren, mooi schaduwspel creëren door de zonnestralen toe te laten of het dak helemaal openschuiven op een zonnige voorjaarsdag? Het is allemaal mogelijk dankzij dit ingenieuze dak.

Exclusief ontwerp van het inbouw lamellendak op maat

Alle CORNELS producten stellen we speciaal voor u op maat samen. Welke kleur, vorm, afmeting of andere specifieke wens u heeft voor het realiseren van uw tuinkamer, vrijwel alles is mogelijk. Onze professionals luisteren naar uw wensen, geven persoonlijk advies en begeleiden u in alle rust tijdens het hele proces. Van ontwerp tot realisatie.

LET'S CONNECT

And make wonderful memories