Vierseizoenenterras-horeca-gewelfd-vouwdak

Restaurant Dukdalf | Kerkdriel

Arched attraction

horecaterras
Overkapping-horeca-terras-Dukdalf
Aan het water

Unique waterfront upgrade

De uitbreiding met een oogstrelende gewelfde terrasoverkapping op een toplocatie betekende voor restaurant Dukdalf een verdubbeling van de bezoekerscapaciteit. En een fikse verhoging van de omzet. Het aantrekkelijke en royale vierseizoenenterras, met schitterend uitzicht op de Maas, vormt een unieke upgrade. Samen dineren in alle seizoenen. Feestjes vieren. Zakelijke meetings organiseren. Of…

Vierseizoensterras-horeca-ledverlichting-vouwdak
CORNELS COLLECTION

Design in detail

Antracietkleurige
aluminium terrasoverkapping

Gesegmenteerd vouwdak:
CASTOR CORNELS® Pro serie

Gemotoriseerde borstwering:
SIRIUS CORNELS® Glass

Aluminium frame deuren:
KUMA CORNELS® Glass

Make a difference

Winterterras-terrasoverkapping-avonduren-restaurant-Dukdalf
Restaurant-Dukdalf-Vierseizoensterras-winterterras
Niet meer afhankelijk van het weer

Create ultimate spaces

De voornaamste reden om te kiezen voor een complete terrasoverkapping met vouwdak is het niet meer afhankelijk zijn van het weer op het horecaterras. Bij restaurant Dukdalf passen zij elke seizoen de sfeer in de overkapping aan. Zo staat er in de winter een heuse skilift bij de bar op het horecaterras. Binnen (of is het buiten) genieten gasten aangenaam van de heerlijkste seizoensgerechten en de luxe ambiance aan de jachthaven.

Vouwdak in segmenten op het horecaterras

Onze hoogwaardige overkappingen bestaat uit modules en segmenten. Door de modulaire opbouw verwezenlijken CORNELS dealers de grootste terrasoverkappingen. De daken openen in segmenten. Zo is het mogelijk om het vouwdak onafhankelijk van elkaar te openen en zo tafels in de schaduw of in de zon te bedienen op het horecaterras. Alles in een keer sluiten, fungeert ook.

Wilt u ook onafhankelijk zijn van het weer?