Telstar Beach jaarrond horecaterras dronebeeld

Telstar Beach | Ermelo

Year-round shelter and shade

Jaarrond terras CORNELS project Telstar Beach
Inschuifbaar vouwdak CAPELLA CORNELS bij Telstar Beach
Voor onvergetelijke momenten

Enjoy endlessly

Een betoverende plek aan het strand, midden in Nederland.  Alle seizoenen geweldige mogelijkheden. Van family fun tot zakelijke events. Van een beachy breakfast tot het vieren van de mooiste dag van uw leven. Gasten genieten van het optimale comfort die de complete terrasoverkapping biedt. Zon en schaduw. Beschutting en bescherming. Extra ruimte: 220m2. Perfecte feestlocatie met ultieme relaxte vibes.

Complete terrasoverkapping CAPPELA CORNELS bij Telstar Beach dronefoto
CORNELS COLLECTION

Design in detail

Antractietkleurige aluminium terrasoverkapping

Gesegmenteerd vouwdak:
CAPELLA CORNELS®

Dubbelglas schuifdeuren:
BOTEIN CORNELS® Glass

Gemotoriseerde borstwering:
SIRIUS CORNELS® Glass

Aluminium frame deuren:
KUMA CORNELS® Glass

Rabatwand:
WEGA CORNELS® Wall

Relax, enjoy
&
meet new friends

Jaarrond horecaterras overkapping met ledverlichting en vouwdak

 

Complete terrasoverkapping voor jaarrond horecaterras

Trendy beach lounge

De vrijstaande terrasoverkapping CAPELLA CORNELS® is in dit project geschakeld aan het bestaande horecapand. Het terras en restaurantgedeelte is hiermee meer dan verdrievoudigd. Dit biedt de horecaondernemer, het team en de gasten zoveel  meer mogelijkheden. En ultiem comfort. Het hele jaar gebruik maken van deze prachtige plek is de droom die werkelijkheid wordt.

Het lichtdoorlatende en waterdichte doek van het vouwdak is het hoogwaardige Serge Ferrari Soltis 96 Proof. In de baleinen van het doek is dimbare ledverlichting geïntegreerd. Het dak is in segmenten op afstand te bedienen (met afstandsbediening of via app). Keuze welk gedeelte opent of sluit. Of alles te gelijk.

Ook de wanden bieden ongekende mogelijkheden. De dubbelglas schuifdeuren bieden toegang tot het terras aan het water. De gemotoriseerde borstwering bestaande uit horizontale panelen bieden bescherming tegen de wind of schuiven open als een aangename bries is gewenst. De openslaande deuren halverwege deze lange glazen wand is de entree van dit jaarrondterras en zorgt ook voor toegang naar het strand vanuit deze waanzinnige multifunctionele ruimte.

Tegen de achterwand staat een podium voor optredens bij feesten en partijen. Het biedt als loungeterras een prachtig zicht op het water. Aan de buitenzijde is deze wand strak afgewerkt met de rabatwand WEGA CORNELS® Wall.

Wenst u advies op maat voor een jaarrond terras bij uw horecagelegenheid? Wilt u sparren onze adviseur en een van onze in horeca gespecialiseerde CORNELS® dealer? Neem contact op.