Lamellen-terrasoverkapping-luxe-tuin-kantelbare-lamellen

Badhoevedorp

Where minimalism meets luxury

Kantelbare-lamellen-CORNELS
luxe-villa-met-comfortabele-terrasoverkapping
Design, luxe en comfort

Relaxing living area

Het uitgangspunt voor deze realisatie? Ultieme dagelijkse ontspanning en revitalisatie. Onderdompelen in een luxueuze pool. Relaxen onder een stijlvolle terrasoverkapping. Het buitenverblijf zorgt voor extra comfort. Spelen met invallend zonlicht en schaduw creëert de gewenste ambiance voor de eigenaar van de fraai ontworpen buitenruimte.

Lamellen-kantelbaar
Design-tuin-met-terrasoverkapping-en-zwembad
CORNELS COLLECTION

Design in detail

Lichtgrijze
aluminium terrasoverkapping

Kantelbare lamellen:
ALYA CORNELS® Base serie

Dimbare ledverlichting

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op
de behoefte van de klant.

The perfect harmony

aluminium-terrasoverkapping

Moderne tuin, strakke vormgeving, voorzien van alle luxe

De aluminium terrasoverkapping met stoere en tijdloze uitstraling geeft extra cachet aan het ontwerp van deze tuin. Het terras strekt zich uit en zorgt voor aantrekkelijke diepte in het verlengde van het zwembad. De kantelbare lamellen zorgen voor prachtige schaduwlijnen. Een uitnodigend, aantrekkelijk terras om te heerlijk ontspannen. Wegdromen in het subtiele zonlicht en verkoeling vinden in de schaduw als het dak zich sluit.

Uitbreidingsmogelijkheden van een aluminium terrasoverkapping

Een terrasoverkapping biedt oneindig veel mogelijkheden om verder uit te breiden. CORNELS overkappingen bieden de flexibiliteit om op een later moment wanden toe te voegen. Denk aan screens in de zijkant van de overkapping om laagstaande zon te weren. Ook voegt het plaatsen van glaswanden extra behagen toe. Op die manier creëert u zelfs een complete tuinkamer. De opties daarvoor zijn ongekend. Gun uzelf de ultieme buitenruimte.