CORNELS-terrasoverkapping-ALYA-kantelbare-lamellen

Zaanstreek

Luxury redefined

Luxe-en-comfort-lamellenoverkapping-CORNELS
Zon-weren-met-kantelbare-lamellen-terrasoverkapping
Exclusieve buitenruimte

Where elegance meets individuality

Bewonder het exclusieve buitenleven in het uitgestrekte Zaanse landschap. Een luxueuze ruimte met een harmonieuze atmosfeer. De royale overkapping naast de pool vormt een prachtige eyecatcher. Met aandacht voor design en details. Met onbegrensde ruimte voor ultiem genieten. Balans tussen licht en lucht. Inspanning en ontspanning. Water en wellness. De belichaming van ‘elevate your outdoor space’.

Knus-terras-met-lamellen-overkapping
ALYA-CORNELS-Pro-serie-terrasoverkapping-met-kantelbare-lamellen
CORNELS COLLECTION

Design in details

Antracietkleurige
aluminium terrasoverkapping

Kantelbaar lamellendak:
ALYA CORNELS® Elite serie

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op
de behoefte van de klant

Outdoor oasis

Geniet-van-luxe-buitenruimte-met-kantelbare-lamellen-overkapping
Luxe-terrasoverkapping-kantelbare-lamellen
Breng het buitenleven naar een volgend level

Create intimate areas for a relaxed feeling

CORNELS levert op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw levensstijl en esthetische voorkeuren. Onze ervaren ontwerpers werken nauw met de CORNELS dealer om samen voor u dé overkapping te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een uitdrukking is van verfijnd design.

Bescheiden of royale overkapping

Onze overkappingen zijn ontworpen om uw buitenruimte te transformeren tot een luxe leefomgeving waar u kunt ontspannen, dineren en genieten van de frisse lucht. Of u nu een intieme patio wilt creëren of een uitgestrekte buitenruimte voor wellness wilt, onze overkappingen kunnen aan uw specifieke wensen worden aangepast. In elke afmeting, van royaal tot bescheiden.

Een plek voor rust en ontspanning 

Deze inspirerende CORNELS creation is de realisatie van de droom van de bewoners. Het luxe buitenleven met veel ruimte om te ontspannen, geheel naar wens en idee van de eigenaresse uitgevoerd. De oplossing om op een stijlvolle manier schaduw te creëren, maar ook als gezin te genieten van de zon op het loungeterras, vonden zij in de royale overkapping ALYA CORNELS® Elite serie.

De lamellen van deze terrasoverkapping kantelen om de zon toe te laten of juist om de zon te weren. Deze royale overkapping voldoet geheel aan de wensen en deze eyecather maakt het terras helemaal af. De dimbare ledverlichting zorgt voor sfeervol licht op de lange avonden.

Het uitzicht vanaf het terras onder de overkapping op de omliggende weilanden met de paarden is werkelijk schitterend. Een fantastische locatie om na een dag werken volop te genieten van dit luxe buitenleven.

LET'S CONNECT

And make wonderful memories