Inschuifbare-lamellen-overkapping-CORNELS-bij-Corendon-hotel

Corendon Village Hotel | Amsterdam - Schiphol

Spectacular view

Gemotoriseerde-borstwering-inschuifbare-lamellen-terrasoverkapping-horeca
maatwerk-terrasoplossing-rond-gebouw-CORNELS
Groots genieten

Exclusive uplift

Gasten verblijven onder alle weersomstandigheden op het overkapte terras van Corendon Village Hotel Amsterdam-Schiphol. Het stijlvolle design van de immense instelbare overkappingen sluit perfect aan op de ronde architectuur van het restaurant. Het resultaat 160 m² extra (buiten)ruimte. De vele bezoekers genieten van de gerechten én van het spectaculaire uitzicht op de Boeing 747 in de tuin.

aluminium-deuren-en-kozijnen-CORNELS
inschuifbare-lamellen-terrasoverkapping-CORNELS-horecaproject
CORNELS COLLECTION

Design in detail

Zwartblauwe
aluminium terrasoverkapping

Inschuifbare lamellen:
POLLUX CORNELS® Elite serie

Gemotoriseerde glazen borstwering:
SIRIUS CORNELS® Glass

Aluminium frame deuren:
KUMA CORNELS® Glass

Unique,
spacious and airy

borstwering-en-dak-geopend-horecaterras-vierseizoenen
Jaarrond-terras
Uniek project

Boundless spaces

Op deze uitzonderlijke locatie staan 6 geschakelde lamellen terrasoverkappingen op het terras. Ze volgen de ronde vorm van het gebouw. Elk lamellendak is afzonderlijk te bedienen. Naast de ventilatiestand schuiven de lamellen van deze overkapping volledig open. De overkapping is voorzien van heaters voor behaaglijke temperatuur op de koudere dagen. De wanden zijn aan de voorzijde afgesloten met gemotoriseerde verstelbare borstwering van 3 panelen, die eenvoudig met de afstandsbediening te openen zijn. De entreedeuren bestaan uit onze aluminium framedeuren. Het resultaat? Unieke extra (buiten)ruimte. Jaarrond terras. Spectaculair uitzicht.

Geïsoleerde lamellen

CORNELS voorziet de lamellen van de terrasoverkappingen van isolatieschuim. Het voordeel hiervan is dat geïsoleerde lamellen extra comfort bieden, geluid en condens reduceren. Het contactgeluid zoals regen of hagel klinkt veel zachter dan op geïsoleerde lamellen in vergelijking met lamellen die niet zijn geïsoleerd. Natuurlijk reduceert isolatie van de lamellen ook omgevingsgeluid (en het geluid naar de omgeving) zeker als de dubbelglas wanden gesloten zijn. Daarnaast verlaagt het isoleren van lamellen de mogelijke condensvorming op de lamellen en glazen wanden. Een van de meerwaarde van de high-end terrasoverkappingen van CORNELS voor het jaarrond terras .