Veranda-voorzien-van-kantelbare-lamellen

Krommenie

Outdoor vibes, interior ambiance

Kantelbare-aluminium-lamellen-CORNELS-in-houten-veranda
Veranda-voorzien-van-kantelbare-lamellen
Royale veranda

A sense of space

Luxueus wonen met alle ruimte om in gezelschap te genieten van het goede leven. Een royale veranda met exclusieve ingebouwde kantelbare lamellen vergroot de mogelijkheden. Combineert sfeervol hout met intelligente technologie. Verleng de dagen en creëer een harmonieuze balans tussen exterieur en interieur. Bewonder het invallende licht en de aangename schaduw. Beleef samen het ultieme buitenleven.

Inbouw-lamellendak-in-veranda-droneshot
CORNELS COLLECTION

Design in detail

Inbouw lamellendak

Kantelbare lamellen:
ALYA CORNELS® Base serie

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op
de behoefte van de klant.

Create cosiness

inbouw-lamellendak-in-bestaande-constructie-houten-veranda
Traditioneel en geavanceerd

Rustic and modern

Een robuuste traditionele houten pergola voorzien van moderne luxe en comfort. Het buitenleven naar een hoger niveau tillen, is hier zichtbaar gerealiseerd. Tijdens de verbouwing van de woning is deze sfeervolle buitenkamer gecreëerd. De eigenaren wilden graag een houten veranda met robuuste houten pilaren, maar ook een flexibel dak om (zon)licht toe te laten, schaduw te creëren en regen te weren.

Met de inbouwlamellen is aan deze wens voldaan en het resultaat is schitterend! De natuurlijke, warme uitstraling van het hout en de onderhoudsvriendelijke, aluminium lamellen geven het gewenste resultaat van warmte, luxe en behaaglijkheid. Een fraaie veranda met een heerlijke zithoek bij de haard en een robuuste eettafel om lekker lang te tafelen.

Op maat gemaakt

Onze overkappingen zijn ontworpen om uw buitenruimte te transformeren tot een luxe leefomgeving waar u kunt ontspannen, dineren en genieten van de frisse lucht. Of u nu een intieme patio wilt creëren of een uitgestrekte buitenruimte, onze specialisten werken nauw samen om een terrasoverkapping te realiseren, die zowel functioneel is als geheel voldoet aan uw specifieke wensen.