royale terrasoverkapping met inschuifbare lamellen en inschuifbaar ritsscreen

Haarlemmermeer

Luxurious outdoor comfort

royale inschuifbare lamellen overkapping CORNELS dronefoto
Oase van rust en privacy

Designed for comfort

De royale terrasoverkapping met strakke lijnen sluit naadloos aan op de moderne architectuur van deze villa. Met ruimte voor drie belevingsterrassen. Van een sfeervolle hoek voor het koffiemoment, ontspannen zonnebaden tot feestelijke diners aan de lange tafel. Magisch verlicht in de avond. Dankzij de inschuifbare lamellendaken en screens perfecte controle over zon en schaduw. Privacy en comfort. Genieten van een zalige buitenleven.

Lamellen overkapping aan zwembad
CORNELS COLLECTION

Design in details

Antracietkleurige aluminium terrasoverkapping

Inschuifbare lamellen:
POLLUX NEXT GENERATION CORNELS® Elite serie

Screen:
GEMMA CORNELS® Screen

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op de behoefte van de klant.

Perfect spaces
for every moment

een overkapping met drie verschillende terrassen dankzij royale inschuifbare lamellen overkapping
Inschuifbare lamellen overkapping royaal terras CORNELS

 

High-end luxe tuinkamer bij moderne duurzame villa

Creating unforgettable experiences

In dit prestigieuze project is de terrasoverkapping POLLUX NEXT GENERATION CORNELS® Elite serie geplaatst. Elk project is individueel maatwerk afgestemd op de wensen van de klant. De bewoners van deze moderne, duurzame villa hadden de wens om de traditionele zonwering te vervangen voor een oplossing die ook de laagstaande zon weert. Tevens maakt de keuze voor de aluminium terrasoverkapping met inschuifbare lamellen een keuze voor extra comfort en luxe. Zo is het mogelijk om het luxe tuinmeubilair met kussen buiten te laten staan. Op die manier genieten de bewoners nog vaker van het buitenleven. Naar buiten stappen en het genieten begint meteen.

Afzonderlijk te bedienen lamellendaken

Deze royale overkapping is 13 meter lang en bestaat uit drie geschakelde lamellendaken. Deze lamellen zijn afzonderlijk te bedienen, waardoor de bewoners de hoeveelheid zonlicht en schaduw naar wens kunnen aanpassen. De lamellendak zijn voorzien van geïntegreerde LED-verlichting in de omlijning. Dit zorgt voor een sfeervolle ambiance in de avonduren.

Screens weren zon en bieden privacy

Aan de voorzijde zijn screens geplaatst om de laagstaande zon te weren, ook deze kunnen individueel worden bediend voor optimaal comfort. Een ander voordeel van deze screens is beschutting en privacy. Wanneer het waait biedt een screen ook bescherming. Een andere voordeel vam GEMMA CORNELS® screen is het doek dat van de buitenzijde privacy biedt. Inkijk wordt tegengegaan. Anderszijds blijft het zicht op de ruime groene tuin van het terras behouden. Zo is het optimaal genieten van de tuin.

Belevingsterrassen creëeren

Onder de indrukwekkende terrasoverkapping zijn drie unieke belevingsterrassen gecreëerd, elk met een eigen thema en functie:

Sfeervolle zitgelegenheid met luxe meubels

Het meest linkerterras onder de terrasoverkapping is een intieme en gezellige hoek waar men kan ontspannen met een kop koffie in de ochtend of een goed glas wijn in de avond, een praatje kan maken met vrienden of simpelweg kan genieten van de tuin.

Zonneterras

Het middelste terrasdeel is het zonneterras. Met comfortabele zonnebedden voor ultieme ontspanning. Een serene plek om te zonnebaden na een frisse duik in het zwembad. Het dak schuift met een druk op de afstandsbediening of in de app met een klik volledig open om volop de zon toe te laten. Het is ook een fijne plek om een boek te lezen of relaxt te genieten van de rust en schoonheid van de groene omgeving.

Dineren met familie en vrienden:

Op het meest rechterterras staat een lange eettafel geschikt voor gezellige diners en bijeenkomsten. Een uitnodigende ruimte die perfect is voor het ontvangen van gasten en het genieten van culinaire hoogstandjes in de buitenlucht. Op dit gedeelte van het terras in de tuin schijnt de avondzon het langste en met de ondergaande zon is het heerlijke setting om nog lang na te tafelen. Bovendien zorgt de led-omlijning voor mooie warmkleurige verlichting voor magische sferen op het terras.

Het project biedt een uitzonderlijke buitenruimte. Een oase van rust en comfort, die de woonkwaliteit en het woongenot voor de bewoners aanzienlijk verhoogt. Deze maatwerk tuinkamer biedt een prachtig verlengstuk vormt van de moderne, duurzame villa.