Terrasoverkapping-vouwdak-CORNELS-NAVI-ECO-Base-serie

Groningen

Countryside corner

NAVI_ECO_CORNELS_Base_serie_vouwdak
Vouwdak-terrasoverkapping-NAVI-CORNELS-ECO-BASE-SERIE
In alle seizoenen

Glorious sunrise and golden hours

In een landelijke leefomgeving optimaal genieten van het buitenleven. Van de schoonheid in alle seizoenen. Van samenzijn en sfeervolle vergezichten. Begroet de eerste zonnestralen en bewonder een schitterende sterrenhemel. De karakteristieke boerderijwoning is uitgebreid met een ranke terrasoverkapping en vouwdak. De uitbreiding sluit optimaal aan bij de wensen van de eigenaren.

Vouwdak -Terrasoverkapping-met-ledverlichting-CORNELS
CORNELS COLLECTION

Design in details

Witte aluminium terrasoverkapping

Vouwdak:
NAVI ECO – CORNELS® Base serie

Dimbare ledverlichting

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op de behoefte van de klant.

Calm, comfy and cosy

Terrasoverkapping-vouwdak-ingeschoven-NAVI-ECO-CORNELS-Base-serie
Terrasoverkapping-landelijke-stijl-CORNELS
Klassieke overkapping

The possibilities are endless

Een terrasoverkapping zorgt voor de perfect verbinding tussen buiten en binnen. Het maakt de buitenruimte nog aangenamer. De bewoners wens om meer gebruik te kunnen maken van het terras naast het huis en daarmee vaker te genieten van mooie omgeving is gerealiseerd.

Landelijke overkapping

De keuze voor de klassieke overkapping met schuinaflopend vouwdak NAVI ECO uit de CORNELS® Base serie, onze meest ranke overkapping met vouwdak van PVC doek, was snel gemaakt. Het sluit mooi aan bij de landelijke boerenwoning.

Een elegant design op maat

De mogelijkheden van CORNELS overkappingen zijn eindeloos. Elk project wordt geheel naar de wensen van de klant samengesteld. In de realisatie van deze landelijke overkapping sluiten de profielen qua kleur aan op het schilderwerk van de woning. Het verduisterende doek is uitgevoerd in de cappuccino-tint die uit de CORNELS doekcollectie. Uiteraard is er gekozen voor in de baleinen geïntegreerde, dimbare ledverlichting, zodat de familie ook op donkere herfstdagen onder deze landelijke overkapping op een sfeervol terras geniet van het buitenleven.

Ieder project is uniek. Bent u geïnspireerd en wilt u uw droomproject laten realiseren?

LET'S CONNECT

And make wonderful memories