Terrasoverkapping-vouwdak-glazen-schuifwanden-horeca-CORNELS

De Heerlickheijd van Ermelo

Indoor setting, outdoor elements

Terrasoverkapping-horeca-terras-CORNELS
Glazen-schuifwanden-horeca
Aangename ambiance

Exclusive experience

De Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus hotel, welness en congrescentrum; het Versailles van de Veluwe. Door het bordes voor brasserie De Gouverneur te overkappen is een zeer royaal vierseizoenenterras gecreëerd. Met nog meer zitplaatsen. Extra comfort. En een exclusieve ambiance voor de vele gasten. De stijlvolle uitbreiding sluit perfect aan op de aanwezige bebouwing en het verspringende bordes.

terrasoverkapping-met-vouwdak-hoteltuin
Schuifdak-horecaterras-CORNELS
CORNELS COLLECTION

Design in detail

Terrasoverkapping met vouwdak:
NAVI CORNELS® Base serie

Glazen schuifwanden:
STELLA CORNELS® GLASS

Glazen scheidingswanden:
STELLA CORNELS® GLASS

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op de behoefte van de klant.

All under one roof

Glazen-scheidingswanden-terrasoverkapping-horeca
Vierseizoenenterras
Jaarrond horecaterras

Embrace every season

Door het gehele terras van 35 meter bij 7 meter op het bordes te overkappen is het aantal zitplaatsen van de brasserie van dit hotel verdubbeld. NAVI uit de CORNELS® Base serie is een overkapping met inschuifbaar vouwdak. Op deze locatie geplaatst aan de gevel. Aan de voorzijde  is de overkapping voorzien van glazen schuifwanden STELLA CORNELS® GLASS. Deze combinatie zorgt voor een comfortabel vierseizoenenterras met panoramisch zicht op de Franse tuinen en fonteinen bij dit luxe hotel en congrescentrum.

Flexibele ruimteverdeling van het vierseizoenenterras

De glazen schuifwanden bevinden zich ook als scheidingswanden in de overkapping. Op die manier is het mogelijk om de serre op te delen in 3 ruimtes. Hierdoor ontstaan er knusse ruimtes om besloten gezelschappen in te ontvangen op het vierseizoenenterras. Ideaal voor een besloten familiediner of voor recepties e.d. Het opdelen in ‘kleinere ruimtes’ biedt ook voordeel in het verwarmen met de terrasverwarming, zeker in de koudere maanden.

De eigenaren van deze schitterende horecagelegenheid kozen bewust voor deze flexibele indeling en zijn daar heel content mee. Bovendien heel terecht trots op het resultaat.