Grootste-horeca-overkapping-Benelux-CORNELS

Havenkom | Almere

Enormous and exquisite

Glazen-vouwwanden-in-terrasoverkapping-CORNELS
Terrasoverkapping-horeca-vouwdak-NAVI-CORNELS-Base-serie-interieur
Alles onder één dak

Year-round shelter and shade

Horecaondernemers in Almere bundelen de krachten. Kiezen samen voor een exclusieve overkapping van de horecastraat. De geschakelde vouwdaken vormen gezamenlijk het grootste vouwdak van de Benelux. De overkapping van zo’n 400 m² en het gebruik van glazen (vouw)wanden creëert voor alle gasten meer sfeer, schaduw en beschutting. De locatie is ultiem uitnodigend en smaakvol, in alle opzichten.

Glazen-vouwwanden-horeca-terrasoverkapping-CORNELS
Terrasoverkapping-horeca-vouwdak-vouwdeuren-geopend
Grootste-horeca-overkapping-Benelux-in-Almere-product-CORNELS
CORNELS COLLECTION

Design in details

Antracietkleurige
aluminium overkapping

Terrasoverkapping met vouwdak:
NAVI CORNELS® Base serie

Glazen vouwwanden:
TALITHA CORNELS® Glass

Aluminium frame deuren:
KUMA CORNELS® Glass

Glazen-vouwwanden-voorzien-van-logo
Grootste-van-de-Benelux-terrasoverkapping-Almere

Extend the seasons

Terrasoverkapping-met-vouwdak-en-glazen-vouwwanden-CORNELS-grootste-overkapping
Terrasoverkapping-vouwdak-horeca-NAVI-CORNELS-Base-serie-Almere
Unieke samenwerking

Join forces

Met onze high-end producten tillen we buitenruimtes naar een hoger niveau. Het project Havenkom-Almere is daar een mooi voorbeeld van. Gezamenlijk vroegen de horeca-ondernemers de overkapping aan. Zij zien vele voordelen in zien in het bieden van een jaarrondterras aan hun gasten. De diverse wensen en eisen van de betrokkenen werden besproken met de projectadviseur van onze dealer en onze specialisten om het passende ontwerp te maken.

Terrasoverkapping met geschakelde vouwdaken

Voor de terrasoverkapping met geschakelde vouwdaken in dit project is gekozen voor NAVI CORNELS® Base serie. Dit maatwerk product passen we het meest toe bij projecten in de horeca die aan de gevel worden geplaatst. Het schuinaflopende design met de geïntegreerde hemelwaterafvoer, het vouwdak met daarin kwaliteitsdoek en dimbare led-verlichting in de baleinen maken het een gewild model.

Hoogwaardige materialen

CORNELS werkt met de beste materialen. Belangrijk voor de gebruikers van deze overkappingen is het lichtdoorlatende, waterdichte doek. Hiervoor passen we het hoogwaardige Serge Ferrari doek uit de serie Soltis 96 Proof toe in dit grootse project. De kleurkeuze antraciet sluit aan bij de huisstijl van elke horecazaak in deze straat. Elke kleurstelling is uiteraard mogelijk.

De overkapping van geschakelde vouwdaken is voorzien van onze glazen vouwwanden en aluminium frame deuren. Zijwanden van vast glas dienen als afscheiding tussen de horecaterrassen onderling. Het geheel biedt de gasten van deze horecagelegenheden meer sfeer, schaduw en beschutting. Voor de horeca-ondernemers vier seizoenen meer capaciteit en dus meer omzet.