Lamellen-overkapping-ALYA-CORNELS-Pro-serie

Purmerend

Embrace luxury living

tuinkamer-CORNELS-kantelbare-lamellen
sfeervolle-tuinkamer-CORNELS-louvres
Sfeervol en zonovergoten

Ultimate feel good factor

Een schitterende tuin met stijlvolle oplossingen. De exclusieve terrasoverkapping maakt het mogelijk om in alle seizoenen onbegrensd te genieten van het buitenleven. Verbind buiten met binnen en geef vorm aan luxury living. Met high-end materialen en adembenemend strak en stijlvol design. De perfecte witte belijning van de overkapping benadrukt het motto van CORNELS; elevate your outdoor space…

CORNELS-lamellen-overkapping
Wanden-afsluiten-terrasoverkapping
CORNELS COLLECTION

Design in details

Witte aluminium terrasoverkapping

Kantelbare lamellen:
ALYA CORNELS® Elite serie

Kantelbare louvres:
MAIA CORNELS® Louvres

Glaswand:
STELLA CORNELS® Glass

Screen:
GEMMA CORNELS® Screen

Harmonizing with the elements

terrasoverkapping-met-screen-CORNELS
compete-terrasoverkapping-lamellendak
Lust voor het oog

Tailor-made luxury

Dit terras ligt op het zuiden waardoor er veel direct zonlicht valt op het terras. Deze tuinkamer met kantelbare lamellen en afsluitbaar screen op de zuidkant, biedt extra beschutting, comfort en verkoelende schaduw. De uitbreiding met glazen schuifwand en kantelbare louvres maken deze buitenruimte jaarrond een uitnodigde plek. Om te ontspannen, alleen of met familie. Om beschut te dineren of om juist een lichte avondbriesje te voelen op de warme dagen. Om de zonnestralen toe te laten via de open gekantelde lamellen in het dak of juist met regenachtig weer aangenaam te vertoeven. De natuurlijke, warme uitstraling van het hout in combinatie met de strakke witte aluminium overkapping maken het een een stijlvol, modern geheel. Elegant design op maat.

Uw exclusieve terrasoverkapping op maat gemaakt

Een exclusieve terrasoverkapping met veel zorg en aandacht speciaal voor u gemaakt. Geheel volgens uw wensen. Passend bij uw woonruimte en tuin. Uw CORNELS dealer werkt nauw samen met onze ervaren ontwerpers en creëren een overkapping die zowel functioneel is als een uitdrukking van verfijnd design. Transformeer uw buitenruimte tot een luxe leefomgeving. Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op de behoefte van de klant.

LET'S CONNECT

And make wonderful memories