's Gravendeel

Daily delight

Comfortabel-terras-met-inschuifbare-lamellendak-inbouw-terras-appartement
Lamellendak-inbouw-in-bestaande-constructie-terras appartement
Panorama

Enjoy the serene views

Verbind buiten met binnen met een elegante tuinkamer en uitnodigende transparantie. Geniet in stijl en in alle jaargetijden van het schitterende uitzicht op de levendige rivier en het panoramische landschap. Beleef het exclusieve buitenleven. Van zonsopkomst tot zonsondergang. Creëer het gewenste klimaat met een open of gesloten overkapping en geniet van ultiem comfort.

Schuif-het-dak-van-uw-terras-open-CORNELS
CORNELS COLLECTION

Design in details

Inbouw lamellendak

Inschuifbare lamellen:
POLLUX CORNELS® Elite serie

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op de behoefte van de klant.

Natural elegance
inside and out

Inbouw-lamellen-dak-in-bestaande-constructie
Inbouw-inschuifbaar-lamellendak-POLLUX-CORNELS-Elite-serie
Waar binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan

Spaces where you love spending time

Deze buitenruimte is jaarrond interessant als verlengstuk van de living en zo wordt het ook gebruikt. In alle seizoenen een buitengewone beleving van zowel het stijlvolle interieur en exterieur. Zodra het zonnetje schijnt, genieten de eigenaren van dit mooie appartement van het buitenleven en het geweldige uitzicht. Zelfs in de winter is het heerlijk vertoeven in de sfeervolle tuinkamer, die gecreëerd is met inschuifbare lamellen op het terras van dit appartement.

Mede doordat het terras voorzien is van glazen schuifwanden en heaters, ontstaat er al op de koude dagen een comfortabele verlenging van de woonkamer waar de bewoners ’s morgens vroeg al genieten van een kop koffie. Het lamellendak zorgt in gesloten stand voor welkome schaduw op warme zomerdagen. Indien gewenst, schuift het dak open door een simpele druk op de afstandsbediening. Aan de lange avonden is ook gedacht: de overkapping is uitgevoerd met dimbare led-omlijning voor fraaie avondverlichting.

In bestaande constructie

Het inschuifbare lamellendak POLLUX uit de CORNELS® Elite serie is ingebouwd in de bestaande betonnen constructie van dit nieuwbouwproject. Het maatwerk van CORNELS maakt het mogelijk om daken van kantelbaar e/o inschuifbare lamellen of vouwdaken van doek in te bouwen in bestaande situaties, zoals houten veranda’s, daken van poolhouses, buitenruimtes van appartement en meer. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw locaties te bespreken.