lamellendak-inbouw-in-houten-veranda

Beinsdorp

Best of both worlds

Kantelbare-lamellen-ingebouwd-in-houten-veranda
Sfeervolle-tuinkamer-inbouw-lamellen-houten-veranda
Groen woongenot

Embrace every season

Sterrenhemel en zonsopkomst. Avondschemering en ochtendnevel. Voorjaarsbries en najaarsneerslag. Laat de dagen eindeloos duren en geniet in alle seizoenen. Van de stilte. Van de omgeving. En van goed gezelschap. De sfeervolle tuinkamer is een mooie toevoeging met meerwaarde. De uitbreiding in de fraai vormgegeven achtertuin geeft onbegrensd ruimte aan de wensen van de eigenaren.

RGB-led-verlichting-inbouw-lamellendak
Houten-veranda-voorzien-lamellen-en-glazen-schuifwand
CORNELS COLLECTION

Design in details

Inbouw lamellendak

Kantelbare lamellen:
ALYA CORNELS® Elite serie

Glazen schuifwanden:
STELLA CORNELS® Glass

Ieder project is individueel maatwerk, afgestemd op de behoefte van de klant.

Enjoy
every moment

CORNELS-ALYA-INBOUWDAK
luxe-en-comfort-kantelbare-lamellen-houten-veranda
Jaarrond in de tuin genieten

Life is better in the garden

In deze inspirerende realisatie is een houten veranda voorzien van het moderne kantelbare lamellendak ALYA uit de CORNELS® Elite serie. Twee wanden zijn voorzien van onze transparante glazen schuifwanden. Dit glas is zonder verticale stijlen, waardoor het uitzicht op de prachtige tuin gewaarborgd blijft. Een stoere en tijdloze tuinkamer om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Dankzij de heaters, in combinatie met de geïsoleerde lamellen en gesloten glazen schuifwanden , is de tuinkamer ook op de koudere dagen van het jaar een heerlijk plek om tot rust te komen. Even terugtrekken. Alleen, of met anderen, heerlijk ontspannen.

Elke gewenste sfeer in de houten veranda

Dankzij de dimbare RGB-ledverlichting is elke gewenste sfeer te creëren op de donkere dagen van het jaar en tot in de late zomerse avonduurtjes. Van een winters diner tijdens de feestdagen tot een gezellig zomerfeest met vrienden. Deze houten veranda met modern lamellendak is op elk moment van het jaar optimaal genieten.

LET'S CONNECT

And make wonderful memories