Kantelbare lamellen

ALYA is dé terrasoverkapping met kantelbare lamellen. De lamellen zet u open om het zonlicht binnen te laten en de hoek waarin u de lamellen kantelt bepaalt de mate van schaduw. Bovendien geeft een lamellendak een prachtige natuurlijke lichtinval op uw terras.

We bieden onze kantelbare lamellen overkapping ALYA in zowel de CORNELS® Pro als Elite serie. En alles is maatwerk. Dakterras bij een penthouse overkappen, terras bij uw luxe woning of poolhouse naast uw zwembad? Elke wens is te realiseren. 

Kantelbare lamellen

Ons aanbod Kantelbare lamellen modellen

ALYA  CORNELS® Elite serie
ALYA CORNELS® Elite serie
Luxe lamellen overkapping (geïsoleerde lamellen) voor bij uw woning

Maximale grootte

Breedte: max. 4,5 meter per module

Uitval: max. 7,9 meter per module

ALYA  CORNELS® Elite serie
ALYA MAX CORNELS® Elite serie
ALYA MAX CORNELS® Elite serie
Kantelbaar lamellen overkapping (geïsoleerd) voor groot terras

Maximale grootte

Breedte: 13,5 meter per module

Uitval: 12 meter per module

ALYA MAX CORNELS® Elite serie
ALYA CORNELS® Pro serie
ALYA CORNELS® Pro serie
Mooie overkapping met ranke lamellen

Maximale grootte

Breedte: max. 4,5 meter per module

Uitval: max. 7,8 meter per module

ALYA CORNELS® Pro serie
CORNELS® Pro & Elite series Inbouw
CORNELS® Pro & Elite series Inbouw

Maximale grootte

Breedte: 4,5 meter per module

Uitval: 7,9 meter per module

CORNELS® Pro & Elite series Inbouw

MAATWERK

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat hoort tot het maatwerk. 

 

ISOLATIE

Standaard zijn de  CORNELS® Elite series voorzien van geïsoleerde lamellen. Isolatie zorgt voor geluidsreductie en ook eventueel condens wordt gereduceerd. ALYA CORNELS® Elite serie en ALYA MAX CORNELS®  Elite serie worden dus geleverd met isolatieschuim in de lamellen voor meer comfort.

ALYA uit de CORNELS PRO serie leveren we zonder isolatie. Isolatie is in deze serie niet mogelijk. Dit heeft te maken met de rankere uitvoering van deze lamel.

 

SCHOON EN NETJES


Niets is zo vervelend als opgehoopt vuil, bladeren en water dat op uw terras valt bij het openen van de overkapping. De unieke, in de lamellen geïntegreerde goot voorkomt dat er opgehoopt vuil naar binnen valt bij het openen van het dak.

 

Geïntegreerde Hemelwaterafvoer


De liggers met geïntegreerde goot vormen het hoofdgeraamte van de overkapping. Al het gewicht wordt evenredig over de constructie verdeeld. De geïntegreerde goot zorgt ervoor dat het water via de liggers en de staanders wordt afgevoerd.

 

Zijwanden


Creëer een terras om het hele jaar in alle weersomstandigheden te gebruiken met de optie om de zijwanden met glazen wanden, screens of aluminium panelen af te sluiten.
 


Verlichting


Creëer de perfecte sfeer voor uw ambiance dimbare led-verlichting. Onze terrasoverkappingen met lamellen dak bieden ook de mogelijkheid van RGB led-verlichting, deze led-strips zijn verborgen en geven een extra high-end uitstraling bij gebruik.