Kantelbare en Inschuifbare lamellen


Ons nieuwste product is meteen award winnaar! AVIOR - CORNELS Elite serie is een terrasoverkapping met een lamellen dak dat zowel geheel openschuif als waarvan u ook de lamellen kan roteren om de zon te weren of mooi lichtval te creëren. Waar u bij de andere type lamellen daken kiest voor óf inschuifbaar óf kantelbaar, biedt AVIOR  uit onze CORNELS Elite serie u de meeste flexibiliteit.  

Kantelbare en inschuifbare lamellen

Ons aanbod Kantelbare en inschuifbare lamellen modellen

AVIOR - CORNELS Elite serie
AVIOR - CORNELS Elite serie
Overkapping met kantelbaar én inschuifbaar lamellen

Maximale grootte

Breedte: max. 4 meter per module

Uitval: max. 6 meter per module

AVIOR - CORNELS Elite serie
AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)
AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)
Kantelbaar en inschuifbare lamellen voor inbouw in bestaand dak

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module

Uitval: 6 meter per module

AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)

Deze terrasoverkapping met lamellen dak voorzien van Led stripes en verborgen RGB led verlichting voor een extra high-end uitstraling. De opties en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coanting. 

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo zorgt u voor extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties, net als isolatie van de lamellen. 

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat hoort tot het maatwerk. 

Wilt u ook een award-winnende terrasoverkapping? Neem contact op voor meer informatie.