Kantelbare en Inschuifbare lamellen

DE MEESTE FLEXIBELE OPLOSSING


AVIOR CORNELS® Elite serie is een exclusieve terrasoverkapping met een lamellendak dat zowel geheel openschuift als waarvan u ook de lamellen kan roteren om de zon te weren of mooi lichtval te creëren. Waar u bij de andere type lamellendaken kiest voor óf inschuifbaar óf kantelbaar, biedt AVIOR uit onze CORNELS® Elite serie u de meeste flexibiliteit. Bovendien leveren we onze Elite series nu standaard met geïsoleerde lamellen.

Kantelbare en inschuifbare lamellen

Ons aanbod Kantelbare en inschuifbare lamellen modellen

 

Het unieke van AVIOR CORNELS® Elite serie

  • Kantelbare én inschuifbare lamellen in één systeem
  • Hoogwaardig design
  • Geïsoleerde lamellen voor extra comfort, condensreductie en geluidsreductie
  • Volledig maatwerk
  • Verkrijgbaar in elke RAL-kleur (ook duo-kleuren)
  • Dimbare ledverlichting en RGB
  • Vrijstaand, aan de gevel of inbouw
  • Uniek product op de markt 
  • Vele mogelijkheden om de wanden te sluiten voor het creëren van een complete tuinkamer

Wilt u de voordelen van deze terrasoverkapping ervaren? In onze centraal gelegen showroom tonen we u graag al mogelijkheden van onze lamellen overkappingen. Uiteraard is het ook mogelijk om u direct in contact te brengen met een CORNELS® dealer in uw regio

AVIOR - CORNELS Elite serie
AVIOR - CORNELS Elite serie
Overkapping met kantelbare én inschuifbaar lamellen

Maximale grootte

Breedte: max. 4 meter per module

Uitval: max. 6 meter per module

AVIOR - CORNELS Elite serie
AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)
AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)
Kantelbaar en inschuifbar lamellendak voor inbouw in bestaande constructie

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module

Uitval: 6 meter per module

AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)

Maatwerk

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat hoort tot het maatwerk. 

De overkapping stelt u geheel naar wens samen. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating voor locaties aan de kust. Ook hoogglans en mat gecombineerd bieden we aan. Kiest u voor lamellen en constructie in dezelfde tint en type coating? Of gaat u voor een speelser effect en selecteert u bijvoorbeeld een wit tint voor de lamellen in hoogglans en een antraciet grijze constructie in mat effect? Opvallen met een goudkleurige overkapping of juist een olijfgroene tint die opgaat in de natuurlijke omgeving van uw tuin.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op. We informeren u graag over onze producten en denken met u mee.


 

Geïsoleerde lamellen

Standaard is AVIOR CORNELS® Elite serie voorzien van geïsoleerde lamellen voor meer comfort. Isolatie reduceert condens en zorgt voor geluidsisolatie. Een voordeel daarvan is dat contactgeluid zoals regen of hagel veel zachter klinkt dan lamellen die niet zijn geïsoleerd. Zo verblijft u extra comfortabel in de overkapping en klinkt het geluid van regen zachter in uw woning wanneer de overkapping tegen de gevel is geplaatst of naast uw huis.
 

Verlichting

Het is optioneel om deze terrasoverkapping met lamellendak te voorzien van Ledstripes langs de buitenrand van de lamellen en verborgen RGB ledverlichting voor een extra high-end uitstraling. Beide type verlichting kan afzonderlijk worden gekozen en ingesteld. Voor ledverlichting is verkrijgbaar in diverse wittinten van daglicht tot warm amberkleurig licht. De RGB verlichting stelt u via de afstandsbediening in op een kleur die uw wens of laat u rouleren in allerlei mogelijke gekleurde tinten. Zelf bekijken hoe dit werkt? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.
 

SCHOON EN NETJES

De unieke, in de lamellen geïntegreerde goot voorkomt dat er opgehoopt vuil naar binnen valt bij het openen van het dak. Zo blijft u terras ook schoon bij het openen van de lamellen. 
 

GEÏNTEGREERDE HEMELWATERAFVOER

De liggers met geïntegreerde goot vormen het hoofdgeraamte van de overkapping. Al het gewicht wordt evenredig over de constructie verdeeld. De geïntegreerde goot voert het water via de liggers door de pilaren af.

Creër een volledig tuinkamer met een lamellen overkapping 

Voor een heel behaaglijk terras bieden vele mogelijkheden om de wanden te sluiten. Van diverse glassystemen zoals gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden tot thermisch onderbroken glazen vouwwanden. En er kan nog veel meer om de wanden te sluiten, zoals aluminium panelen, louvres en screens.

ONZE DEALERS DENKEN MET U MEE

Van ontwerp tot realisatie. Onze dealers denken graag met u mee. Elke ruimte is anders en vraagt om een andere inrichting. Maak een afspraak met onze adviseur in onze showroom of met een van onze dealers om uw project te bespreken. Samen bekijken we welke oplossing het beste past bij uw ambiance en creëren we uw droomproject.