Inschuifbare lamellen

AANWINST VOOR IEDERE WONING

Een overkapping die geheel open en dicht schuift, realiseert u met dit type lamellendak: POLLUX CORNELS® Elite serie. Dankzij de unieke synchrone beweging worden alle lamellen tegelijkertijd geopend of ingeschoven.

Een terrasoverkapping met lamellen dak is een geweldige toevoeging voor het ontwerp van iedere woning, want dankzij ons maatwerk is lamellen overkapping geheel naar wenst te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals de constructies (dak tot wel 9 meter per module) en de vele opties om de zijwanden af te sluiten.

Inschuifbare lamellen

Ons aanbod Inschuifbare lamellen modellen

POLLUX CORNELS® Elite serie
POLLUX CORNELS® Elite serie
Inschuifbare lamellen overkapping (geïsoleerde lamellen)

Maximale grootte

Breedte: max. 4,5 meter per module

Uitval: max 9 meter per module

POLLUX CORNELS® Elite serie
CORNELS® Elite serie - Inbouw
CORNELS® Elite serie - Inbouw
Inschuifbaar lamellendak (geïsoleerde lamellen) inbouw

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module

Uitval: 6 meter per module

CORNELS® Elite serie - Inbouw

MAATWERK


Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat hoort tot het maatwerk. 

ISOLATIE

Standaard zijn de  CORNELS® Elite series voorzien van geïsoleerde lamellen. Isolatie zorgt voor geluidsreductie en ook eventueel condens wordt gereduceerd.

SCHOON EN NETJES


Niets is zo vervelend als opgehoopt vuil, bladeren en water dat op uw terras valt bij het openen van de overkapping. De unieke, in de lamellen geïntegreerde goot voorkomt dat er opgehoopt vuil naar binnen valt bij het openen van het dak.

 

Geïntegreerde hemelwaterafvoer


De liggers met geïntegreerde goot vormen het hoofdgeraamte van de overkapping. Al het gewicht wordt evenredig over de constructie verdeeld. De geïntegreerde goot zorgt ervoor dat het water via de liggers en de staanders wordt afgevoerd.

 


Zijwanden


Creëer een terras om het hele jaar in alle weersomstandigheden te gebruiken met de optie om de zijwanden van de overkapping met glazen wanden, screens of aluminium panelen af te sluiten.
 


Verlichting


De perfecte sfeer voor uw ambiance regelt u met de geïntegreerde, dimbare ledverlichting en verborgen kleurrijke RGB-verlichting.

 

INSCHUIFBAAR EN KANTELBAAR

Wilt u een dak dat waarbij u de lamellen zowel kan kantellen als openschuiven? Dat kan met de terrasoverkapping AVIOR! Neem contact op en wij informeren u verder over de mogelijkheden.