Overkapping met gewelfd dak

PAST BIJ EEN LANDELIJKE STIJL


De welvingen van de overkapping met een gewelfd dak passen zowel bij een landelijke stijl als een strakke inrichting. Ook met het doek open ziet hij er prachtig uit. Deze overkapping is zowel geschikt voor particuliere villa's en vakantiewoningen. De constructie van de terrasoverkapping van aluminium is in alle RAL-kleuren verkrijgbaar, ook qua doek heeft u ruime keuze. Zo is voert u de uitstraling van uw interieur door naar buiten.

Gewelfd dak

Ons aanbod Gewelfd dak modellen

NAOS - CORNELS Base serie
NAOS - CORNELS Base serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module

Uitval: 7 meter per module

NAOS - CORNELS Base serie
NAOS - CORNELS Pro serie
NAOS - CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module

Uitval: 11 meter per module

NAOS - CORNELS Pro serie

Al onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Wat u wens ook is, wij realiseren het. Dankzij de vele opties en mogelijkheden, stellen we uw overkapping geheel op maat samen. 

Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating. Qua verlichting biedt deze terrasoverkappingen met vouwdak verschillende opties van dimbare (RGB) led verlichting.

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo zorgt u voor extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties.

Meer weten? Download de brochure of vul het afsprakenformulier in voor afspraak met onze specialist in de showroom.