Terrasoverkapping voor huis & tuin

Is uw tuin dé plek waar u tot rust komt? Of graag lange avonden doorbrengt met vrienden en familie. Dan droomt u er zeker van om daar het hele jaar door van te genieten. Een terrasoverkapping biedt de oplossing! Zeker wanneer u de wanden voor extra comfort afsluit met glassystemen. Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt: met terrasoverkapping geniet u het hele jaar van het buitenleven!

Maatwerk

Heeft u een groot of een klein terras? Houdt u van een klassieke of strakke inrichting? Een terrasoverkapping is een geweldige toevoeging voor iedere woning en dankzij ons maatwerk geheel volgens uw wens te realiseren! De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder constructies in elke gewenste RAL-kleur, exclusieve doekencollectie, vouwdaken van doek en lamellen daken, zonwerings- en glassystemen.

Bij het creëren van de terrasoverkapping voeren we uiteraard de sfeer en kleuren van uw woning door. Het leveren van maatwerk stelt ons in staat voor ieder terras, groot of klein, een passende oplossing te bieden.
 


VAN WOONHUIS TOT VILLA, VAN PENTHOUSE TOT APPARTEMENT


Voor elke manier van wonen is er een oplossing om het hele jaar te laten genieten van het buitenleven. Ervaar het comfort van de terrasoverkapping of tuinkamer: in alle weersomstandigheden beschikt u over een droog terras, lekker uit de wind, in de schaduw of juist wel in de zon. Met een terrasoverkapping met inschuifbaar vouwdak of met een lamellen dak bepaalt u zelf de mate waarin u de zon toe laat. Bovendien waterdicht en met vele mogelijkheden om de wanden af te sluiten.
 

Wilt u een knusse plek creëren waar u met uw gezin het hele jaar kan genieten van uw tuin en terras? Denkt u er juist over om uw woonruimte uit te breiden met een tuinkamer, die u als kantoor wilt gebruiken of misschien wel als gym? Of heeft een een appartement of penthouse met dakterras en wilt u beschut genieten met uw vrienden van het panoramische uitzicht? Wat u wens ook is, CORNELS ® biedt de perfecte oplossing in elke situatie, dankzij maatwerk en de eindeloze mogelijkheden tot het overkappen van uw terras en het afzetten van de zijwanden (met diverse zonwering- en glassystemen).

VOUWDAKEN OF LAMELLEN DAK


Wilt u uw terras overkappen met een sfeervol vouwdak voorzien van exclusief doek dat u opent om van het vroege zonnetje te genieten of schaduw biedt wanneer de zon fel en warm schijnt in de zomer? Wilt u ook buiten zitten als het regent?

Of speelt u liever met natuurlijk licht en gaat u voor een strak en stijlvol design met een lamellen dak? De kantelbare lamellen geven een prachtige licht inval en weren de zon of laten deze juist toe wanneer gewenst. Een lamellen dak dat ook open en dicht schuift, is er ook. Een combinatie van kantelbare en inschuifbare lamellen kan ook! 

Wilt u een vouwdak of lamellen dak in een bestaande constructie (bijvoorbeeld in een houten veranda) ook dat behoort tot de mogelijkheden van ons maatwerk.
 

LAMELLENDAK

GEÏSOLEERDE, WATERDICHTE LAMELLEN
 

Al onze lamellen terrasoverkappingen uit de CORNELS® Elite serie leveren met geïsoleerde lamellen. Zo is het altijd extra comfortabel verblijven op uw terras wanneer u kiest voor onze lamellen overkapping. De isolatie zorgt voor o.a. geluidsreductie. Het contactgeluid van bijvoorbeeld regen of hagel klinkt veel zachter en dat is het aangenaam wanneer u onder de overkapping op uw terras zit én ook aangenaam wanneer de lamellen overkapping aan de gevel of naast uw woning nabij de slaapkamer staat. Natuurlijk reduceert isolatie van de lamellen ook omgevingsgeluid (en het geluid naar de omgeving) zeker wanneer u ook dubbelglas wanden sluit. Daarnaast verlaagt het isoleren van lamellen de mogelijke condensvorming. 

Onze lamellenoverkappingen zijn 100% waterdicht. Wel zo comfortabel in een land waar het ook regelmatig regent. Niets is zo vervelend als opgehoopt vuil, bladeren en water dat op uw tuinmeubels valt bij het openen van uw terrasoverkapping. De unieke, geïntegreerde goten voeren vuil en hemelwaterafvoer onzichtbaar af, zo blijft het altijd schoon en netjes in uw terrasoverkapping.

Bovendien is een terrasoverkapping met lamellendak oersterk: het dak van lamellen heeft een draagkracht tot ruim 300 kg sneeuw per m2 (afhankelijk van de grootte van de overkapping).

Wilt u uw terras in alle weersomstandigheden te gebruiken? Sluit dan ook de zijwanden af met glazen wanden en/of deuren voor extra comfort. Screens of louvres behoren ook tot de mogelijkheden.

De lamellen terrasoverkappingen plaatsen we zowel vrijstaand, aan de gevel als zwevend. Dankzij de modulaire uitvoering is het mogelijk om elk formaat terras te overkappen, van klein tot groot.
 

OVERKAPPING MET VOUWDAK

 
ELKE VORM IS MOGELIJK


Onze serie inschuifbare terrasoverkappingen met vouwdaken van (exclusief doek) is uniek! Het is een waterdicht schuifdaksysteem met aluminium frame van zeer hoge kwaliteit. Ook dit systeem is maatwerk en dus geheel volgens wens samen te stellen. Alles kan, dankzij de zeer uitgebreide opties en mogelijkheden. Welk formaat, vorm, kleur, doek en wijze van afsluiting van de zijwanden u ook wenst; wij creëren het!
 

ONZE DEALERS DENKEN MET U MEE


Van ontwerp tot realisatie. Onze dealers denken graag met u mee. Elke ruimte is anders en vraagt om een andere inrichting. Maak een afspraak om met een van onze specialisten / dealers uw project te bespreken. Samen bekijken we welke oplossing het beste past bij uw ambiance.