Kantelbare en Inschuifbare lamellen Horeca

DE MEESTE FLEXIBELE OPLOSSING


AVIOR - CORNELS® Elite serie is dé terrasoverkapping voor de horeca met een lamellen dak dat zowel geheel openschuif als waarvan u ook de lamellen kan roteren om de zon te weren of mooi lichtval te creëren. Waar u bij de andere type lamellen daken kiest voor óf inschuifbaar óf kantelbaar, biedt de AVIOR uit onze CORNELS Elite serie u de meeste flexibiliteit. 

Kantelbare en inschuifbare lamellen Horeca

Ons aanbod Kantelbare en inschuifbare lamellen Horeca modellen

AVIOR - CORNELS Elite serie
AVIOR - CORNELS Elite serie
Kantelbare en inschuifbare lamellen horeca

Maximale grootte

Breedte: max. 4 meter per module

Uitval: max. 6 meter per module

AVIOR - CORNELS Elite serie
AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)
AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)
Inbouw kantelbaar én inschuifbaar lamellendak horeca

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module

Uitval: 6 meter per module

AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)

Deze terrasoverkapping met lamellendak voorzien van Led stripes en verborgen RGB led verlichting voor een extra high-end uitstraling. De opties en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating. 

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo biedt u uw gasten op uw terras extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties.

Standaard is AVIOR CORNELS® Elite serie voorzien van geïsoleerde lamellen. Isolatie zorgt voor geluidsreductie en ook eventueel condens wordt gereduceerd.

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Ook inbouw in bestaande constructie behoort tot de mogelijkheden. 

Wilt u ook de meeste flexibele terrasoverkapping voor uw horecaterras? Neem contact op voor meer informatie.