Inschuifbare lamellen

HET GROOTSTE LAMELLEN DAK TER WERELD


Heeft u een groot terras? Dan is dit type stijlvolle overkapping de beste keuze. De high-end terrasoverkapping POLLUX uit de CORNELS Elite serie is uniek dankzij het inschuifbare dak dat een opening heeft van maar liefst max. 9 meter per module.

Onze overkappingen zijn bovendien onbeperkt te koppelen. Ideaal voor het overspannen van grote projecten zoals terrassen van hotels, restaurants en grandcafés.

 

Inschuifbare lamellen Horeca

Ons aanbod Inschuifbare lamellen Horeca modellen

POLLUX  CORNELS® Elite serie
POLLUX CORNELS® Elite serie
Inschuifbare lamellen overkapping voor groot horecaterras

Maximale grootte

Breedte: max. 4,5 meter per module

Uitval: max. 9 meter per module

POLLUX  CORNELS® Elite serie
CORNELS Elite serie - Inbouw
CORNELS Elite serie - Inbouw
Inschuifbaar inbouw lamellendak (geïsoleerd)

Maximale grootte

Breedte: 4,5 meter per module

Uitval: 9 meter per module

CORNELS Elite serie - Inbouw

Overkapping met inschuifbaar Lamellendak

Onze lamellen overkappingen zijn een waardevolle opwaardering voor het horecaterras. Met deze overkapping met lamellen schuift u het dak bij mooi weer helemaal open of gebruikt u de lamellen om de zon te weren. Regent het dan zorgt u voor een droog terras door het dak te sluiten.  

U dimt de ledverlichting gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening voor de perfecte sfeer dankzij de optie voor RGB verlichting.

Standaard leveren we POLLUX CORNELS® Elite serie met geïsoleerde lamellen. Dit werkt zowel geluids- als condensreducerend. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zo een heerlijk aangename extra (binnen)ruimte, koel tijdens warme zomerdagen en behaaglijk in de winter. Met deze overkapping biedt u uw gasten een perfect horecaterras om vierseizoenen lang te gebruiken.

Alles is geheel maatwerk en de mogelijkheden zijn eindeloos van RAL-kleuren, afmetingen en coatings zoals seasidecoating. Ook inbouw in bestaande constructies behoort tot de mogelijkheden. 


De hemelwaterafvoer is stijlvol weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden; uitermate geschikt maakt als horeca terrasoverkapping. En is dankzij de sterke constructie met name perfect voor een groot terras.

Ventileren is nu belangrijker dan ooit. Met een druk op de afstandsbediening vult u de ruimte met frisse lucht, door de lamellen in de ventilatiestand te plaatsen. Via de app is het ook mogelijk uw eigen ventilatiescenario te creëren.