Terrasoverkapping voor de horeca

In de horeca is een comfortabel 4 seizoenterras onmisbaar om ruimte en comfort te bieden. Met een terrasoverkapping van CORNELS ® brengt u uw horecaterras in de juiste sfeer en biedt u comfort. Een terrasoverkapping is de ideale oplossing om uw gasten in alle seizoenen het buitenleven en de omgeving te laten beleven. Bovendien is groen en buiten zijn de trend! Kies voor dus een oplossing die buiten met binnen verbindt. Creëer een comfortabel terras en uw gasten blijven gegarandeerd langer en bestellen nog meer van uw kaart. Meer ruimte is meer omzet.

 
Met een terrasoverkapping vergroot u dus de capaciteit en zorgt u uiteraard ook voor meer omzet. Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt op uw horecaterras: met overkapping is het altijd genieten!


MAATWERK

CREËER DE SFEER DIE ZO SPREKEND IS VOOR UW ZAAK

Onderscheidt u van andere etablissementen en creëer de sfeer die zo sprekend is voor uw zaak. Bij het creëren van de terrasoverkapping voeren we uiteraard de sfeer en kleuren van het concept en de huisstijl van uw horecazaak door. Die herkenbaarheid draagt uiteraard bij aan de stopkracht van uw terras. Het leveren van maatwerk stelt ons in staat voor ieder terras, groot of klein, een passende oplossing te bieden.

Heeft u een groot of een klein terras? Houdt u van een klassieke of strakke inrichting? Een terrasoverkapping is een geweldige toevoeging voor iedere ambiance en dankzij ons maatwerk geheel volgens uw wens te realiseren! De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder constructies in elke gewenste RAL-kleur, exclusieve doekencollectie, vouwdaken van doek en lamellen daken, zonwerings- en glassystemen.

Van sterren restaurant tot strandpaviljoen


Elke horeca-ondernemer geniet van de voordelen wanneer hij de keuze maakt om een jaarrond terras te creëren. Heeft een u cafetaria of een sterren restaurant? Een hotel met een dakterras in de stad of bent u eigenaar van een strandpaviljoen? Voor elke horecazaak is er een oplossing om uw gasten het hele jaar te laten genieten van een panoramisch uitzicht! 


Biedt uw bezoekers een plek met veel comfort: droog, uit de wind, uit de warme zon of juist in het vroege voorjaars- of najaarszonnetje. De mogelijkheden voor het overkappen van uw terras en het afzetten van de zijwanden (diverse glas- en zonweringsystemen) zijn eindeloos.
 

 

VOUWDAK OF LAMELLENDAK?


Wilt u uw terras overkappen met een sfeervol vouwdak voorzien van exclusief doek dat u opent om uw gasten te laten genieten van het vroege zonnetje of schaduw biedt wanneer de zon fel en warm schijnt in de zomer? En laat u uw gasten ook droog zitten als het regent? Of speelt u liever met natuurlijk licht en gaat u voor een strak en stijlvol design met een lamellen dak? De kantelbare lamellen geven een prachtige licht inval en weren de zon of laten deze juist toe wanneer gewenst. Een lamellen dak dat ook open en dicht schuift of het systeem dat beide functie combineert. Vrijwel alles kan!
 

LAMELLENDAK


OERSTERK, WATERDICHT, GEÏSOLEERD EN VENTILEREND

Onze lamellen terrasoverkappingen zijn 100% waterdicht. Wel zo comfortabel in een land waar het ook regelmatig regent. Niets is zo vervelend als opgehoopt vuil, bladeren en water dat op uw tafels valt bij het openen van uw terrasoverkapping. De unieke, geïntegreerde goten voeren vuil en hemelwaterafvoer onzichtbaar af, zo blijft het altijd schoon en netjes in uw terrasoverkapping.

Het is natuurlijk altijd belangrijk om te zorgen voor schone lucht in uw horecazaak. Een lamellen dak biedt ook de mogelijkheid om zowel te ventileren als de zon te weren of juist toe te laten. Bovendien is het dak waterdicht, dus als het regent, sluit het dak. De ventilatie regelt u dan via de gemotoriseerde borstwering in de zijwanden. Ideaal!

De lamellen terrasoverkappingen uit de CORNELS® Elite serie leveren met geïsoleerde lamellen. Zo is het altijd extra comfortabel verblijven op uw terras van uw horecagelegenheid. De isolatie zorgt voor o.a. geluidsreductie. Het contactgeluid van bijvoorbeeld regen of hagel klinkt veel zachter en zo zitten uw gasten aangenaam op uw terras. Natuurlijk reduceert isolatie van de lamellen geluid naar de omgeving zeker wanneer u ook dubbelglas wanden sluit. Daarnaast verlaagt het isoleren van lamellen de mogelijke condensvorming. 

Bovendien oersterk: het lamellen dak heeft een draagkracht tot ruim 300 kg sneeuw per m2 (afhankelijk van de grote van de overkapping).

Wilt u uw terras in alle weersomstandigheden te gebruiken? Sluit dan ook de zijwanden af met glazen wanden en/of deuren voor extra comfort. Screens of louvres behoren ook tot de mogelijkheden.

De lamellen overkappingen plaatsen we zowel vrijstaand, aan de gevel als zwevend. Dankzij de modulaire uitvoering overkappen is het mogelijk om elk formaat terras te overkappen, van klein tot groot.
 

OVERKAPPING MET VOUWDAK


ELKE VORM IS MOGELIJK

Onze serie inschuifbare terrasoverkappingen met vouwdaken van (exclusief doek) is uniek! Het is een waterdicht schuifdaksysteem met aluminium frame van zeer hoge kwaliteit. Ook dit systeem is maatwerk en dus geheel volgens wens samen te stellen. Alles kan, dankzij de zeer uitgebreide opties en mogelijkheden. Welk formaat, vorm, kleur, doek en wijze van afsluiting van de zijwanden u ook wenst; wij creëren het!

 

LEASE UW TERRASOVERKAPPING! 

Het realiseren van een terrasoverkapping is een behoorlijke investering, die u dubbel en dwars terug verdiend. Wilt u graag de capaciteit van uw ambiance vergroten en uw omzet verhogen, maar heeft u geen budget voor dergelijke uitgaven gereserveerd? Leasen biedt ondernemers de oplossing! 


Uw gasten genieten jaarrond op uw terras, waardoor uw inkomsten meteen veel hoger liggen, dan de maandelijkse uitgave aan de overkapping. Meer weten over deze mogelijkheid? Neem gerust contact met ons op en maak meteen een afspraak om de overkapping in onze showroom uit te zoeken.

 

ONZE DEALERS DENKEN MET U MEE


Van ontwerp tot realisatie. Onze dealers denken graag met u mee. Elke ruimte is anders en vraagt om een andere inrichting. Samen zorgen we er voor dat uw jaarrond terras past bij het geheel of er juist uitspringt! Neem contact op voor een afspraak en wij ontvangen u graag in onze showroom om u de vele mogelijkheden en opties van onze producten te tonen. Maak een afspraak met één van onze specialisten / dealers om uw project te bspreken. Samen bekijken we welke oplossing het beste past bij uw ambiance.