Hoogwaardige terrasoverkappingen

Onze hoogwaardige terrasoverkappingen met vouwdak (doek) en met (geïsoleerde) lamellendaken zijn van hoogwaardige kwaliteit en volledig naar wens samen te stellen. Nu we zoveel meer waarde hechten aan een comfortabel buiten leven, is een overkapping een waardevolle aanwinst voor elke woning, horeca-onderneming en openbare ruimte.

 

Huis & Tuin

Verbind buiten met binnen. En hoe kan dat beter dan met een overkapping! Door de tuin in te richten als extra leefruimte of de woonkamer uit te breiden met een tuinkamer, geniet u het hele jaar comfortabel van het buitenleven, ook op koude dagen. Zo vergroot u uw leefruimte en woonplezier. 

Horeca  

Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt: met overkapping is het altijd genieten op uw terras! Voor elke ambiance bieden wij een passende oplossing om op een stijlvolle manier het beste uit uw terras te halen. Bovendien vergroot u met een overkapping de capaciteit van uw horecazaak, en meer ruimte is meer omzet; zeker wanneer uw gasten zo comfortabel zitten te genieten en langer blijven. 

Openbare ruimte

Het overkappen van openbare ruimtes biedt vele voordelen aan de bezoekers. Schaduw als het warm is, droog als het regent en genieten van het buitenleven in comfortabele omstandigheden; én dat in alle seizoenen! Dat maakt een overkapping ook een aantrekkelijk product voor sportverenigingen, winkelcentra, markten en dorpspleinen. 

Maatwerk

Heeft u een groot of een klein terras? Houdt u van een klassieke of strakke inrichting? Wilt een overkapping met een lamellen dak of met een vouwdak? Een terrasoverkapping is een geweldige toevoeging voor iedere woning, horecazaak of openbare ruimte. Dankzij ons maatwerk geheel volgens uw wens te realiseren! De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder constructies in elke gewenste RAL-kleur, exclusieve doekencollectie, vouwdaken van doek en lamellen daken, zonwerings- en glassystemen.

Bij het creëren van de terrasoverkapping voeren we uiteraard de sfeer en kleuren van uw woning, horecagelegenheid of openbaar gebouw door. Het leveren van maatwerk stelt ons in staat voor ieder terras, groot of klein, een passende oplossing te bieden.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Maak een afspraak met een van onze specialisten / dealers. Bel of vul onderstaand formulier in.